Pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara: Vučiću, ovo nije pomoć, već brutalna politička kampanja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Novi Pazar kako bi pokazao “brigu” za stanovništvo grada pogođenog koronavirusom

dfgru4574564

{module Oglas 2019 – U članku 1}

No, njegov gest ne opravdavaju svi Novopazarci, među kojima je i pomoćnik gradonačelnika i predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Emir Ašćerić, koji tvrdi da Vučić ni na koji način ne pomaže građanima Novog Pazara, već da je reč o kampanji.

Ašćerićeva objava na Fejsbuku je munjevito postala viralna.

– Ne osećam apsolutno nikakvu potrebu za zahvalnost povodom današnje “donacije” bolnici u Novom Pazaru. Zar bolnice nisu trebalo da budu opremljene adekvatno i ranije? Zar bolnica kojoj gravitira 300.000 stanovnika u regionu ne mora biti svakako spremna i sa više respiratora? Zašto se ovo naziva “POMOĆ”?!? Nisam čuo da se dodatno opremanje bolnica u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu… naziva “pomoć”? Je li to, opet, znači da nisu svi građani isti? Kada plaćamo poreze i doprinose, prati li se ko je kakve nacionalnosti, ili političkog opredeljenja, ili smo svi jednaki – zapitao se Ašćerić, rekavši da se ne radi ni o Vučićevoj, ni o bilo čijoj pomoći, već da je to samo uobičajena zamena teza.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femir.asceric%2Fposts%2F10221595230326088&width=500″ width=”500″ height=”265″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

– Ovo nije pomoć! Ovo je ono što nam pripada! Građani Novog Pazara i Sandžaka redovno plaćaju poreze i doprinose, kao i svi drugi građani Srbije. Ovo smo mi platili i zaslužujemo i više i bolje opremljene bolnice.

Istakao je i da u svakoj normalnoj zemlji, opremu dostavljaju i raspoređuju ljudi nadležni za to i to direktno u bolnice, pravo u upotrebu. Ne drže se po magacinama i na ulici da se snimaju radi promocije.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

– Ne nasedamo na ovakve politikantske fazone. Odlično prepoznajemo ovu brutalnu političku kampanju, koja je zvanično prekinuta, ali koja je u punom jeku od strane režima. Odlično prepoznajemo da se cela ova garnitura više bavi sobom i politikom, nego rešavanjem krize – kazao je Ašćerić.

Novopazarac je dodao da je zaista reč “zloubotreba” slaba da prikaže situaciju u kojoj se za vreme vanrednog stanja i opasne pandemije radi na ličnoj političkoj promociji.

– Proći će i ovo, ako Bog da, a i mi biti jači za promene na bolje – zaključio je u objavi.

(Direktno)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.