OVA LJEPOTICA JE SUPRUGA LJAJIĆEVOG MINISTRA: Ovako je Husein Memić proveo pretpraznične dane

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ministar turizma i omladine Husein Memić iskoristio je pretpraznične dane da malo uživa sa porodicom, a zatekli smo ga u beogradskom zoo vrtu gde je bio sa lepom suprugom Azrom, sinom Abdulahom (7) i najmlađom ćerkicom Havom (18 meseci).

Njegova najstarija ćerka je zbog školske priredbe morala da ostane u Novom Pazaru. Memić u razgovoru za Kurir kaže da na kraju godine obično sumira rezultate.

Kurir.rs

– Ova godina je za mene bila izuzetno turbulentna – kaže nam Memić, jedno od novih lica u kabinetu Ane Brnabić. Iskreno kaže i da Nova godina za njega ne predstavlja neki poseban dan.

– Ali radujem se tom datumu jer je to prilika da budem zajedno sa svojom porodicom.

Memić je upravo tako i proveo dane uoči praznika – iz Novog Pazara su mu nakratko stigli supruga Azra, sedmogodišnji sin Abdulah i ćerkica Hava. – Najstarija ćerkica nije mogla da nam se pridruži, imala je novogodišnju priredbu u školi – kaže Memić i dodaje:

Kurir.rs

– Voleo bih da mi sledeća godina bude bez stresa, da više razmišljamo o ljudima kojima je potrebna pomoć, da više vremena provodimo družeći se, razmenjujući ideje od opšteg interesa, manje svađa i više međusobnog poštovanja.

(Kurir.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.