Oglasio se sin Muamera Zukorlića – ”Ne selim se u Beograd”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Usame Zukorlić – Hvala Stranka pravde i pomirenja – SPP što me je predložila za zamjenika predsjednika Republičke izborne komisije – RIK, iako sam i do sada bio član proširenog sastava RIK-a.

Svaki emanet koji mi ukaže SPP je velika čast zbog povjerenja koje mi se ukazuje, ali ukoliko me budu izabrali, ova pozicija je iznad svega veliki teret, znajući kakva izborna mašinerija je razrađena za krađu izbora u Sandžaku. Niko ne bi trebao da priželjkuje takvu poziciju.

Naročito jer mene lično, od tih funkcija više zanimaju knjige i traženje znanja, ali ne mogu odbiti poziv stranke da pomognem u ostvarivanju i zaštiti prava našeg naroda.

Što se tiče onih koji govorkaju o nepotizmu, valjda bi se trebali obradovati da dobijem ovo zaduženje, jer time gubim pravo da budem kandidat na bilo kojim izbornim listama na predstojećim izborima, dok istovremeno ovo nije nikakvo radno mjesto.Ne selim se u Beograd. RIK se sastaje povremeno, dok svoj rad intenzivira za izbore.

Imenovali me ili me ne imenovali, od mog imenovanja je mnogo preče da se izborimo da vlast počne da implementira obećane projekte u Sandžaku.

Osiromašen, izolovan i diskriminisan narod je lahko prevarit na svakim izborima.Mi imamo samo jedan život i ne možemo duže od njega čekati da se Sandžak počne konkretno razvijati i da se ljudi osjećaju bezbjedno i sigurno u ovoj državi.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
soko
2 godina ranije

Sram te bilo ,posto nemaš obraza ,Milione ste se namlatili od sirotinje od gladnih usta od sadake.Sad se smucate po funkcijama ,nikad niko ne može napuniti te vaše buljave gladne oči-…Oteto prokleto.Mrš lopovčine .

sara
sara
2 godina ranije

Hvala babu sto me predlozio za tu funkcija, kako bese, ne mogu se setiti, jer toliko ih imam, puna fioka radnog stola.
Samo je jedan zivot, treba ga provesti u blagostanju I neradu, tako babo kaze.
Sve ces ti to narode pozlatiti…..

Sam
Sam
2 godina ranije

Prvo babo Zukorlic gunkvije….pa onda zena funkcije,pa surak,pa sad sin funkcije…ovako nešto nije radio ni Slobodsn Milosevic,on je gurao samo ženu.
Ovakav stepen nepotizma katakterise velike diktatore,poput onog Čaušeskog što je bio.
Niko nema pametan u toj SPP stranci do Zukorliceva zena,Zukorlicev sin….sačuvaj nas Boze od ovakvih ljudi.

Spp Muzara naroda
Spp Muzara naroda
2 godina ranije

Ti si još uvijek na sisu naroda.dok se narod hrani u narodnim kuhinjama i bori za preživljavanje tebe još uvijek interesije znanje.hoceš i dalje da učiš,da budeš doktor pa akademik.imaš sve kućne predispozicije za to.naštancovali ste se zvanja i titula.maćaha i babo se izmakoše pojako..maćaha zamenik ministra za obrazovanje a babo zamenik ivici dačicu.a tebe pustili u ,,riku,,.buručete vi što ve iz kuće izlazi.čudi me što i tvoju majku ne predlože za ambasadora srbije u izrael.daidza tvoje polu brace i sestara emir elfic je amasador u liban.pa da držite istočnu obalu mediterana u svoje ruke…nema blagoš nepotizma sa vašom familijom.vi ste čisti ko kad ste od majke popadali.

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.