Numanović: Vrijeme za promjenu vlasti u Novom Pazaru, opozicija će djelovati koordinirano

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Edin Numanović, potpredsjednik SPP-a i prema novoj funkciji povjerenik Stranke pravde i pomirenja u Novom Pazaru, kazao da su izborima pred nama jako važni i ujedno prilika za smjenu vlasti u ovom gradu. Kazao da će opozicija djelovati koordinirano.

– Nama je Gradski odbor Novog Pazara izuzetno važan. Grad Novi Pazar je šesti po veličini u Srbiji i, kako kaže predsjednik Zukorlić drugi po veličini bošnjački grad u svijetu. Igra veliku ulogu i u Pazaru se na neki način prelama politika i dalje kretanje na političkoj sceni u samom Sandžaku.

Okupili smo uspješan tim iz različitih oblasti- privrednici profesori, intelektualci, trgovci, zanatlije, viđena i ugledna lica. Pokušat će ubrizgati jednu novu energiju i u izbornoj trci na najbolji način građanima pokušati da predstavi naš program, zalaganje, ciljeve, vizije. nakon izbora postoji šansa koju treba iskoristiti.

Tek tada dolazi pravi izazov za našu stranku da šansu iskoristimo i polako počnemo mijenjati stvari. Mnogo problema je nagomilano, mnogo ljudi ucijenjeno, poniženo.

To je njima najveći balast. Nismo ni mi kao opozicija već njihov pogrešan rad tokom toliko godina. Postalo je predvidivo da će se opozicija na neki način ujediniti i koordinorano djelovati, kaže Edin Numanović povjerenik SPP.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Adem
Adem
6 mjeseci ranije

Gledaj ovoga sto se pravi pametan,jos samo on fali da se kompletiraju i ujedine imbecili..

sss
sss
6 mjeseci ranije

sta ostade iza onakog coveka..sve neki nesposobljakovici bez mozga,odgovornosti i vizije..ovi ostali nista nisu bolji od narkodilera Ljajica i mutavog Sulja..

Huso
Huso
6 mjeseci ranije

Hoce odma da preuzmu stvar u svoje ruke.

Kasim
Kasim
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Huso

ahhahahahahha oce kurac

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.