Numanović – SDA da raskine koaliciju sa SDP u Sjenici : Budući gradonačelnik N.Pazara biće iz SPP

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Edin Numanović (SPP) – Stranka pravde i pomirenja trenutno jedina vodi aktivno pravnu borbu za obaranje izbornog rezultata. Zbog naših aktivnsoti GIK još uvijek ne može da proglasi rezultate.

Također, mi želimo konkretna djela. Tražili smo od SDA dvije stvari:

  1. Da raskine koaliciju sa SDP Rasima Ljajića u Sjenici, da bi narodu odmah na brzom i jednostavnom primejru pokazali da iskreno želimo da suzbijemo kriminal koji oni simbolizuju. Ne možemo se boriti protiv njihovog kriminalca u Pazaru, a obezbjeđivati većinu njihovom kriminalcu u Sjenici;
  1. Da dalje aktivnsoti radimo putem Koordinacije koju smo formirali. Da ne radimo jednostrane aktivnosti, da bi narodu pokazali da će buduća vlast biti funkcionalna. SDA treba konačno da se pomiri da je SPP jača stranka i da će iz redova SPP biti gradonačelnik ako Bog da koji će predvoditi neophodnu dinamiku pozitivnih promjena u našem gradu. To je realnost i da se u skladu sa tim ponaša.

Mi ne želimo parade bez pokrića. Nismo stranka populizma. Već konkretne aktivnosti i konkretnih rezultati na terenu, da bi se postigao cilj i da bi bio održiv. Imamo jasan i konkretan plan kako da oborimo ovu vlast.

Narod je imao prilike da vidi kako izgleda protest koji mi predvodimo. I nastavit cemo da politički atakujemo vlast u Pazaru kroz mudro isplanirane protestne aktivnosti koju prati pravna borba za obaranje izbornog rezultata.

Pozivam SDA da prihvati ove principe i da nastavimo sa borbom u skladu sa voljom naroda. Na pragu smo promjena u Sandžaku.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

7 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzaklija
Sandzaklija
4 mjeseci ranije

Samo se ti nadaj

Haso
Haso
4 mjeseci ranije

Staje BABI MILO U SAN JOJ SE SNILO

Mat
Mat
4 mjeseci ranije

I na onom skupu ste doživeli debakl i vi i sda ,doveleli medresante na skup , i neke ljude koje nikada niko nije video u pazaru (: , što je babi milo u snu joj se snilo.nemate podršku naroda .

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
4 mjeseci ranije

“Ovi” su se mnogo osilili, šta li oni zamišljaju, cijela stranka čovjek ipo, “beogradsko dete” i “muftijin sin”, i oni postavljaju nekakve uvjete i zahtjeve, partiji kakva je SDA, i vođti kakav je Ugljanin, a to što je SDA blokirana od svih srpskih režima i medija, a i od bošnjačkih takođe, to ne znači da je Usame neko i nešto, sutra da bude stani-pani, opet će Bošnjaci poći za Suljom, a nikako za strankama koje su samo sluge srpskih režima i ništa više.

Tu i tamo
Tu i tamo
4 mjeseci ranije

Sutra da bude stani-pani Bošnjaci sigurno neće krenuti za Suljom za Tursku već će ostati tu gde su im njihovi preci Iliri živeli. A što se tiče sluga srpskih režima to je svakako Suljo jer je on prvi koji je napravio razdor među Bošnjacima upavo po direktivi tih režima, poručivao lijepo vrijeme za Koštunicu, ukidao Mešihat, svojatao nekog Savu.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Tu i tamo

Dok je Suljo vodio glavnu riječ u Sandžaku, nije bilo nikakvih razdora među Bošnjacima, a od kako “deca porastoše i osamostališe se” evo nama 30 stranaka, 5,6 vjerskih zajednica, IZUS, IZS, tzv. put sredine, i ne znam ni ja više kako se zovu sve te interesne organizacije, a ti i takvi, koji služite tzv. ” srpskom svetu”, a da možda niste ni svjesni toga, i ne pokušavate da shvatite šta znači razbijati islamsku zajednicu, razbijati SDA, bošnjački pokret, koji je okupio sve Bošnjake u Jugoslaviji, blatiti njenog lidera, itd.

Tu i tamo
Tu i tamo
4 mjeseci ranije

Rešenje je da se SDP i SPP dogovore da zajedno formiraju vlast u svim sandžačkim gradovima, da sve funkcije raspodele kako je pravo i da se pridržavaju dogovora, da konačno udruženim snagama krenu u sproveđenju svih projekata koji su korisni za prosperitet Sandžaka i njihovih naroda.

7
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.