Novopazarci pozvali na mirni protest “Stop ratu u Palestini”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Neformalna grupa građana Novog Pazara najavila je mirni protest pod nazivom “Stop ratu u Palestini”, koji će se održati u subotu, 14. oktobra, u 16 časova na Gradskom trgu.

Ova inicijativa ima za cilj izražavanje podrške narodu Palestine i ukazivanje na značaj mira i solidarnosti u teškim trenucima koje Palestina prolazi.

Na društvenim mrežama, organizatori su pozvali građane Novog Pazara da im se pridruže kako bi zajedno mirno iskazali svoje nezadovoljstvo zbog dešavanja u Palestini.

U saopćenju se naglašava da će protest biti održan na “civilizovan način”, a glavna poruka skupa je potreba za mirnim rješenjem i izražavanje solidarnosti sa narodom Palestine.

Trenutno, kako nezvanično saznajemo, skup još nije zvanično prijavljen policiji, ali organizatori vjerovatno planiraju preduzeti neophodne korake kako bi obezbijedili bezbjednost i regularnost okupljanja.

sandzacke

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Bosnjak
Bosnjak
7 mjeseci ranije

Ne idite ljudi zameri ce nam Amerika

Muradif Tartufi
Muradif Tartufi
7 mjeseci ranije
Odgovor za  Bosnjak

Mi smo prozapadni kao i Albanci. Nama je orijentacija zapad a ne bliski istok i Afrika. Trebamo podržati javno i putpuno Izrael kao i naša pametna braća Albanci.

Sandzaklija
Sandzaklija
7 mjeseci ranije

Zivjela junacka i nezavisna Palestina! Sandzaklije svi na protest kad vec nemozete pusku u ruku da uzmete, mozete transparent.

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex