Novi Pazar u sredu dobija gradonačelnika

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednica Skupštine Novog Pazara Anela Šemsović zakazala je sednicu lokalnog parlamenta za sredu 9. septembar na kojoj će biti izabrani novi gradonačelnik, njegov zamenik i članovi Gradskog veća.

dfhserzgserz

{module Oglas 1 – 2020}

Prema nezvaničnim saznanjima radija Sto plus, za gradonačelnika će biti predložen Nihat Biševac iz Sandžačke demokratske partije (SDP), a za njegovog zamenika Igor Novović, član Srpske napredne stranke (SNS).

Biševac (56), diplomirani ekonomista, je na čelu Novog Pazara od 2016. godine, a na prethodnim izborima je bio nosilac liste “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”. Ranije je bio direktor Sportskog saveza i filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru.

Novović (36) je trenutno zamenik direktora Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta, predsednik Upravnog odbora Opšte bolnice u Novom Pazaru, kao i član Nadzornog odbora “Parking servisa”.

{module Oglas 0 – 2020}

Dosadašnji zamenik gradonačelnika Nebojša Ravić (SNS) će biti imenovan za člana Nadzornog odbora “Parking servisa”. Za predsednika tog organa upravljanja predložen je Rešad Džuburović, a trećeg člana Adnan Mecinović.

Prema nepotvrđenim informacijama, koalicionim dogovorom između listi koje predvode Sandžačka demokratska partija i Srpska napredna stranka dogovoreno je da lista “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” ima šest članova Gradskog veća, a “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” tri.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se i odluka o formiranju Apotekarske ustanove na osnovu koje će ona biti odvojena od Doma zdravlja. Za vršioca dužnosti direktora biće postavljena Sanela Prenča.

Za predsednika privremenog Nadzornog odobra te ustanove biće imenovan Alan Kurpejović, a Upravnog odbora Faruk Pašović. Članovi Nadzornog odbora biće Nedžad Kršić i Elvira Brničanin, a Upravnog Meliha Totić i Slobodan Miljković.

Skupština Novog Pazara razmatraće i odluku o eksternoj reviziji budžeta grada za 2019. godinu, izmene i dopune odluke o utvrđivanju doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, kao i imenovanje članova raznih saveta i komisija.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker