Novi Pazar / SPP: Hitno preduzeti neophodne radnje kako bi se poboljšala bezbijednost u saobraćaju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Povodom još jednog stravičnog događaja koji je uznemirio i dodatno zabrinuo javnost u Novom Pazaru, u kojem je povrijeđena jedna naša sugrađanka i njena malodobna djevojčica, GO Stranke Pravde i Pomirenja Novi Pazar upućuje poziv svim nadležnim institucijama, na nivou gradske uprave Novi Pazar kao i na republičkom nivou, da hitno preduzmu sve neophodne radnje kako bi se poboljšala bezbijednost svih učesnika u saobraćaju na teritoriji Novog Pazara, a naročito pješaka.

spp udes

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Naime svjedoci smo da su saobraćajne nezgode sa izuzetno ozbiljnim posljedicama sve učestalija pojava na teritoriji Novog Pazara te smatramo da je iz tog razloga neophodno uraditi sveobuhvatnu analizu i izraditi plan za poboljšanje bezbijednosti u saobraćaju te isti pod hitno inplementirati u koordinaciji sa svim relevantnim institucijama. Podsjećamo javnost da su odbornici SPP-a u Skupštini grada u nekoliko navrata pokretali inicijativu na ovu temu, zahtijevajući da se usvoji plan o postavljanju usporivača saobraćaja, ali da nijesu naišli na razumijevanje i podršku vladajuće većine.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Ovom prilikom pozivamo cjelokupnu društvenu zajednicu, institucije i naročito nevladin sektor da se uključe u prevenciji i aktuelizaciji ovog problema sa ciljem povećanja svijesti svih učesnika u saobraćaju, kako bi se u budućnosti u potpunosti iskorijenile ovakvi slučajevi.

U Novom Pazaru predsjednik GO Novi Paza Edin Zećirović.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.