Novi Pazar / Na listi naprednjaka samo Bačevac i Jolović

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Muamer Bačevac i Nikola Jolović jedini su žitelji Novog Pazara koji se nalaze na listi kandidata za narodne poslanike “Aleksandar Vučić – za našu decu”, saznaje radio Sto plus.

img 4531

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Bačevac, član predsedništva Sandžačke demokratske partije (SDP), četrdeseti je na listi od 250 kandidata, a na toj poziciji je bio i pre četiri godine.

Jolović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, je na 159. mestu i samo ukoliko ta stranka ostvari ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima će ponovo biti poslanik u Skupštini Srbije.

Na listi SNS za izbore 2016. godine bio je na 73. mestu.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Od ostalih kandidata na listi naprednjaka iz Sandžaka, najbolje je kotiran Stefan Sbljanović iz Priboja, koji je na 11. mestu, njegov sugrađanin Krsto Janjušević je 51, a Milanka Jevtović Vukojičić na 110. mestu.

Samira Ćosović iz Prijepolja je na 80. mestu, a Tutinka Fazila Ferizović na 243. mestu.

Na listi naprednjaka nema Rasima Ljajića, lidera Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivača SDP, koji je na prethodnim izborima bio na drugom mestu.

N. Kočović, Radio Sto plus

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.