Netačni podaci o imovini gradonačelnika Novog Pazara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U tekstu objavljenom 9. januara 2022. pod naslovom “Kolike plate imaju i šta sve poseduju gradonačelnici Subotice, Zrenjanina, Kikinde, Novog Sada, Užica, Niša, Kragujevca, Novog Pazara, Majdanpeka i Vranja” stoji netačna informacija u vezi sa imovinom gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, navodi se u reagovanju Odeljenja za informisanje Grada Novog Pazara

Gradonačelnik je, navodi se u reagovanju, izašao iz vlasničke strukture Radio televizije Novi Pazar 2017. godine.

Agenciju smo blagovremeno obavestili o ovoj promeni, dodaje se u reagovanju.

Informativna služba ističe da je u tekstu navedeno da je gradonačelnik vlasnik građevinskog zemljišta površine 1,69ha i njive površine 11.266 m2.

„Želimo da Vas informišemo da je gradonačelnik vlasnik 2/3 poljoprivrednog zemljišta u naselju Barakovac, ukupne površine 1,69ha te da dodano zemljište površine 11.266 m2 ne poseduje. Da ne bi došlo do zabune, o ovome smo obavestili i Agenciju“, ističe se u reagovanju

Povodom, kako se kaže, nedoumica u vezi sa svrsishodnošću garaže koju poseduje gradonačelnik, Informativna služba ističe da gradonačelnikova supruga,Saida Biševac poseduje porodični automobil marke „golf 6“, proizveden 2010. godine, što je blagovremeno napomenuto u imovinskoj karti gradonačelnika Biševca koja je prosleđena Agenciji.

U reagovanju je istaknuto da je u tekstu rečeno da je gradonačelnik svu svoju nepokretnu imovinu stekao nasledstvom i dodaje da je to tačno osim kuće koju je sagradio 2008. godine.

(Danas)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
NekoIzMase
NekoIzMase
2 godina ranije

Ma sve sama sirotinja. Kao i onaj prije njega što sada reketira po bolnici, što sagradi “vikendicu” ispod Đurđevih stupova koja je veća od većine kuća, pa da bude komotnije njemu i ženi mu dok putuje do Emrovića, asfaltira i put od par kilometara samo zbog te jedne kuće, ili ti “vikendice”. No nebitno, kažem samo da je ovo pravdanje jadno koliko i kad Vučić govori o svojoj Škodi i stanu od 50 kvadrata i Vulin o tetki iz Kanade.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.