Muratović: Neka prijete, neću odustati

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pandemija u punom jeku, epidemiološka situacija veoma ozbiljna. Vlast nesposobna da se nosi s izazovima, korupcija na svim nivoima. S govornice Skupštine, društvenim mrežama, objavama prof. dr. Admir Muratović oštro  do te mjere da mu se sad i otvoreno prijeti.

muratovic

{module Oglas 1 – 2020}

-Prijete oni kojima smeta očigledno ono što govorim. Neke odluke koje se donose u Skupštini, oni koji ih donose odu i sami ih ne poštuju. Oni koji su stvarni vlasnici onih koji su delegirani da govore u ime njih, imaju odrešene interese došu u situaciju da ovi ne mogu provesti njihove odluke pa poslije toga uslijede prijetnje.

Ono što očigldno nisu navikli ti koji prijete je da nismo svi isti. Ja sam neko ko ne pada na ucjene i ti ljudi koji su mi u tom trenutku prijetili dobili su adekvatan odgovor, jesam izabrani predstavnik građana Novog Pazara, izabran sam da štitim njihove interese pa i kad govorim neke stvari koje se ne svišaju tim grupacijama. Prvi put mi se u ovih 20 godina dešava da mi neko tako otvoreno prijeti.

{module Oglas 0 – 2020}

Razgovarao sam tako da kažem da to nije način kako se u 21. vijeku razgovara s političarima, javnim ličnostima i da treba da se vrate među svoje strukture i tu vrstu komunikacije nastave među njima. Jeste li Vi tražili od nekog zaštitu, podnijeli prijave. Ne, naravno, nisam se od te sorte osjetio ugroženim, a kome da se javim ako bi neka ta „vrhuška“ koja bi trebala da mi pruži zaštitu fotografije su se pojavile s istim tim licima.

To pripada istom miljeu. Njihovo je da rade svoj posao, moje da radim svoj. Pravda je na mojoj strani, a ono što oni ne mogu da očekuju jeste da ću odustati, kaže između ostalog u Sandžačkom jutru, prof.dr.  Admir Muratović, odbornik SPP. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.