Memić: Većina sa SNS, ali možda neko iz opozicije pređe kod nas (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

-Rezultati ovih izbora, kao i glasanja za BNV, pokazali su da je SDP najlegitimniji predstavnik Bošnjaka, kazao je potpredsednik ove stranke Husein Memić. On je kazao da je ova stranka zadovoljna ukupnim rezultatima u Sandžaku.

-Svuda imamo ozbiljan rast osim u Novom Pazaru, za koji mislimo da smo mogli više. U Novom Pazaru je zabeležen pad od pet odsto, ali ako uzmete u obzir da je na izborima učestvovalo osam lista, duplo više nego na prethodnim, i da je većina od njih bazirala kampanju protiv SDP, onda moramo biti zadovoljni ovim rezultatom. U naredne četiri godine, SDP će sa partnerima iz SNS sigurno biti vlast u Novom Pazaru,jer zajedno imamo 24 odbornika, kazao je Memić i dodao da je njegova stranka u Novom Pazaru osvojila 19, a SNS pet odbornička mesta.

-Ako uzmete sve opštine iz Sandžaka, pa sklonite srpske glasove, videćete da je SDP ima oko 29 hiljada glasova što je apsolutni rekord i pobeda naše stranke kada su u pitanju pojedinačni glasovi Bošnjaka, kazao je Memić.

Na zahtev novinara da prokomentariše tvrdnje GPS da ovaj pokret ima dva, a SDP 18 odbornika, Memić je kazao da je RIK jedina relevantna institucija koja može da daje tačne informacije.

-Razumem da su željni vlasti ali 19 plus 5 jeste 24. Neka se potrude u naredne četiri godine pa da pridobiju poverenje građana. To će biti stabilna vlast sa 24 odbornika dve stranke ali nemojte da se iznenadite ako neko pređe kod nas pa kada 24 poraste na 27 ili 28 odbornika, rekao je Memić.

Pogledajte video :

infolid

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Stranka Sandzaka
Stranka Sandzaka
4 mjeseci ranije

Nije bitno ko glasa, bitno je ko broji glasove ;- )
Beogradski hamali, zasto se ne udruzite sa ostalim sandzackim strankama nego na tacni sandzacke glasove dajete bivsim radikalima ?

p.s.zasto sandzacke stranke ne vladaju u Novoj Varosi,Priboju,Prijepolju ?

Musliman
Musliman
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Stranka Sandzaka

Pa zato sto se ne smatraju Sandzakom.

Stranka Sandzaka
Stranka Sandzaka
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Musliman

Bosnjace,
Nova varos je bila dominantno bosnjacka varosica do WWII, dok nisu dosli Vojvode i istrijebili autohtono sandzacko stanovnistvo…Priboj takodje…A jedini kontinuitet je progon i istrebljenje…Nekad…Niksic,Kolasin,Mojkovac,Uzice,Limska dolina….
Prijepolje je vec vecinski sandzacko samo dolaze ovi sumari iz rudog i pljevalja da glasaju….

p.s. U svijetu ima preko 1mio Sandzaklija..Dok su oni zivi Nova Varos,Priboj,Pljevlja(Taslidza),Berane,Andrijevica pripadaju drevnom Sandzaku

Covek
Covek
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Stranka Sandzaka

E blese pa tako i oni nama kazu da nas nije bilo u onomad vrijeme nemanjica, trenutno je bitno, sve drugo je lahko sad oborit

Bilal
Bilal
4 mjeseci ranije

Bitno je da ste poceli da klizite nadolje a to kad krene tesko se zaustavlja

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.