Memić: Pobedio sam Sulejmana Ugljanina, u Lugu realizujemo projekte, vi ste samo napravili kuću! (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon što je govorio o ulaganjima u turizam, obnonvu i zaštitu spomenika u Novom Pazaru odbornik SDP-a Husein Memić kazao je da je ova vlast čija je okosnica Sandžačka demokratska parrtija, uradila ono što nije urađeno decenijama unazad.

Kazao je da je obnovljena Kula motrilja u parku, da je uređen gradski park, da je više stotina miliona dinara uloženo u razvoj turizma, te da Novi Pazar beleži rekorde u posećenosti i broju turista.

Memić je rekao da aktuelna vlast 15 godina nije mogla da obnovi i popravi stanje u gradu zatečeno nakon vlasti SDA Sandžaka.

Memić se osvrnuo na raspravu opozicije koja se odnosila na sredstva dodeljena po konkursu za medije i oštro kritikovao Bošnjačko nacionalno vijeće koje, kazao je, ni jedan dinar nije dalo televiziji, Kuturnom centru, Regionalnom pozorištu, te nije podržalo ni jedan projekat pomenutih ustanova.

Kamešničanin je prozvcao Memića da je posao dobio za vreme SDA i da je bio deo te stranke čiju preregistraciju je potpisom podržao.

Memić je ovo demantovao kazavši da ga je zaposlio Mensur Memić za kojeg je kazao da je jedan od najboljih ljudi koje je SDA imala i dalje rekao ”da je nakon zaposlenja stigao papir na kojem su uslovljeni da će dobiti otkaz ukoliko ne podrže tu stranku ili se budu videli sa nekim ko nije u njoj”, rekao je za govornicom Memić.

”Rasim Ljajić vas se odrekao što ne bi Husein Memić, Fharudin Đekić? Husein Memić je svojim imenom pobedio Sulejmana Ugljanina, u Lugu sam ga ubedljivo porazio, gde sam imao duplo više glasova. U Lugu smo uradili mnogo projekata, trenutno se relaizuje veliki koji se odnosi na školu. Vi ste tamo napravili jednu kuću” zaključio je Memić.

rtvnp

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Somebody
Somebody
1 mjesec ranije

Da, SDP je za skoro 20 godina u NP zaposlila koliko ljudi? Nula, ne racujajuci one jadnike u skili, opstini sto im se ugovor produzuje na godinu dana!! Jedna velika nula kako SDP, tako i SDA!

Bilal
Bilal
1 mjesec ranije

Allah Allah

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 mjesec ranije

Kad čovjek umre, nije toga svjestan, kad je glup, takođe nije svjestan, kod tebe je to u pitanju g. Memiću. Nemoj se mnogo zanositi, cijeli državni aparat, svi Vučićevi mediji su uz SDP, zamisli da to ima g. Ugljanin!

Bell
Bell
1 mjesec ranije

Uzasno breee Memic i ostala masineruja Vucicevih kojota uhlebljenih u sprezi kontroverznih olosa nisu nista uradili.Pardon jesu “iselili”radno sposobnu omladinu u jednom pravcu zna se gde.Naravno Suki je dosta ubrljao a o trecem je suvisno jer su bas sve u prvovencane drugo ven/privatne bisage napunili.Jad i beda pogledaj urbanizaciju grada ruglo gde tajkuni zidaju i na trotoar a Draganu Mirkovic doveli

Nusko
Nusko
19 dana ranije

Sta ce uhlebljenik. Prima platu za lazi i obmane uz ispiranje mozga gradjanima koji to dozvole. A onaj pozadi slapce za renoviranje kule i ostale gluposti u totalno unistenoj carsiji.Privatnici iskoriscavaju radnike koji rade po 7 dana, bez prekovremenog rada i placenij godisnjih odmora, nezaposljenost maksimalna, mladi beze masovno na zapad a on prica o kuli i propalom Suljku.

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.