Ljajić: Od danas počinjemo sa kampanjom, sve ispod 50 odsto je neuspeh

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Osnivač SDP Rasim Ljajić rekao je večeras u Novom Pazaru da će ova stranka na narednim izborima ostvariti ubedljivu pobedu. Ljajić je, na skupštini Gradskog odbora SDP u Kultunom centru, rekao da ova stranka ima ministra u Vladi, sedam državnih sekretara, pomoćnike ministara…

-Pobeda mora biti tako ubedljiva da će sve ispod 50 odsto glasova za nas biti neuspeh. Ja vam sa ovog mesta garantujem da ćemo tu pobedu ostvariti, koja će biti veća nego bilo koja do sada. Mi od danas počinjemo sa kampanjom, rekao je Ljajić.

Govoreći o novom Gradskom odboru u Novom Pazaru, Ljajić je rekak da je ovaj skup “možda najznačajnij u poslednjih deset godina.”

– Jer ovo je prekretnica za stranku i ovo niko u Srbiji, osim SNS, koja je najveća stranka, ne može da napravi. Još je impozantnija struktura ljudi koji su večeras ovde na ovoj bini i u ovoj sali. Da vam kažem, to ne može niko da pobedi, nikakve stranke, strančice, ove koje se ujedinjuju, ove koje mrze, da ih je pet ili deset, to ne može da pobedi niko. Ovo ni jedna stranka nikada nije napravila, da na ovakav način uradi demokratsku smenu generacija, da priprema ljude koji će sutra biti direktori, predsednici opština, novi ministri, funkcioneri koji će predstavljati Novi Pazar u najboljem mogućem svetlu, rekao je Ljajić.

Prisutnima se obratio i ministar turiuma i omladine, Husein Memić, bivši predsednik Gradskog odbora ove stranke u Novom Pazaru.

-Rasim Ljajić je jedini lider u regiji koji je dva puta odbio da bude ministar i mesta prepustio svojim saradnicima. Ja bih novom rukovodstvu poželeo da naprave veliki uspeh. Ja sam nekada bio predsednik GO i sećam se da sam tada Kasimu Zoraniću rekao da će mi biti potrebna pomoć, a Kasim mi je odgovorio da sam podršku dobio i da sada treba da pravim rezultate. To neka bude i moja poruka, zaključio je ministar Memić.

Delegati su za novog predsednika Gradskog odbora SDP izabrali Vahidina Melajca. Potpredsednici su Alma Šarenkapić, Teodora Simović, Nađa Imamović i Armin Mehović, dok je sektetar Mirzet Bektović.

(infolid)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex