Ljajić: Novom Pazaru nijedna muslimanska zemlja nije dala ništa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

On je istakao da se Novi Pazar obratio raznim zemljama, računajući na islamsku solidarnost

ljjaic1 620x0

{module Oglas 1 – 2020}

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić izjavio je danas da nije očekivao pojedine rekacije u Novom Pazaru koje su se dogodile u danu kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo respiratore za taj grad, navodeći da je meta napada bio on, a ne Vučić.

Ljajić je kazao da je Vučićeva poseta imala veliki značaj, jer je to bila prva poseta jednom gradu van Beograda i ukazivala je da je situacija u Novom Pazaru ozbiljna, te da građani moraju da se ponašaju drugačije.

“Kada predsednik države dolazi, znači da je situacija, ne samo ozbiljna, već i alarmantna”, rekao je Ljajić i ocenio da je pomoć u respiratorima bila više nego korisna.

On je istakao da se Novi Pazar obratio raznim zemljama, računajući na islamsku solidarnost.

{module Oglas 0 – 2020}

“Za sada pomoć u zaštitnoj opremi tek treba da stigne iz Turske naredne nedelje, ali nije bilo ove vrste pomoći koja je najpotrebnija, a to su respiratori. Novi Pazar je imao samo tri respiratora. Od mnogih muslimanskih zemalja kojima smo se obratili, nije stiglo ništa”, rekao je Ljajić.

Onda je, objašnjava Ljajić, usledila politizacija koju, kaže, nije očekivao u trenutku kada neko donosi pomoć za taj grad.

“Nisam mogao da pretpostavim da će tu posetu bilo ko da dovede u pitanje. I da imate nameru da vodite kampanju, mogli ste da sačekate, neće ovo da traje večno. Imaćemo i kampanju za izbore. Zapravo Vučić je tu samo povod, a zapravo sam meta bio ja”, rekao je Ljajić i ocenio da su oni koji su kritikovali Vučića računali da će preko njega da dobiju publicitet. (Novosti)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.