Ljajić: Novi Pazar na izborima bira kontinuitet razvoja ili rizik stagnacije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sandžačka demokratska partija (SDP u Novom Pazaru održala je predizborni skup i obeležila deceniju i po vlasti pod nazivom „15 godina uspeha… idemo dalje“.

Osnivač ove partije i predsednik SDPS Rasim Ljajić ocenio je da ovaj grad na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima, „bira između kontinuiteta razvoja ili rizika stagnacije“.

Naglasio je da izbori nisu samo političko takmičenje, već ključna odluka o budućnosti grada i zato „treba da razmisle o izboru koji će omogućiti dalji napredak Novog Pazara“.

– Građani treba da izmere šta je urađeno i da nikome ne daju glas za lepe oči. Ljudi treba da mere ko to za budućnost može više i bolje da uradi – poručio je Ljajić i dodao „da rezultati SDP nisu postignuti preko noći, već iza svakog projekta stoje meseci truda i rada“.

Birači su pozvani da 17. decembra na parlamentarnim izborima glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, na kojoj se ponovo nalazi narodni poslanik Muamer Bačevac, a na lokalnim za listu „Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić“.

SDP, u Novom Pazaru, predvodi lokalnu vlast od 2008. godine, kada je ubedljivom većinom smenjena osmogodišnja apsolutna vlast SDA Sandžaka.

U poslednjem sazivu gradskog parlamenta ta stranka je imala više odborničkih mandata, 21, nego zajedno opozicione partije SDA Sandžaka, 11 i Stranka pravde i pomirenja (SPP), 9.

(Danas)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

10 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzak
Sandzak
5 mjeseci ranije

Ili mozda bira izmedju stagnacije (SDP) i napretka? Dosta je SDP bio u Pazaru sada je vrijeme da dodje neko drugi.

nježan
nježan
5 mjeseci ranije

ALLAHIMANET TETKA NAFO.

Tu i tamo
Tu i tamo
5 mjeseci ranije

Ja do sada za vrijeme vladavine Rasima Ljajića nisam vidio nikakav napredak pa čak ni stagnaciju, već nazadovanje, prljave ulice, milion izgovorenih laži i neispunjenih obećanja. Zato bih zamolio redakciju sandzaklive da na ovom sajtu naprave mjesto gdje bismo iznijeli sve njegove laži. Jedna laž koju nikako nemogu da zaboravim jeste njegov govor na predizbornom skupu kada je pokrao BDZ glasove bila je “Nemože Selamalejkum i Boris Tadić” da bi posle izbora bio Tadićev potrčko i hizmećar zadužen za haške optuženike.

Dijaspora
Dijaspora
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Tu i tamo

Svaka cast za komentar

Elmir Fetic
Elmir Fetic
5 mjeseci ranije

Kad ovakve pojave u vidu političara zvanog ljajo raso pocnu da ljudima sole pamet i prosipaju price kao da je narod doista kao stado pa nit ima pameti a nit oci no s obzirom koliko je vlast u Np vrijeme bi bilo da odes jer tvoj napredak vidi se na svakom koraku!Sramota jedna

Huso
Huso
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Elmir Fetic

Sta ces narod ga i dalje bira, tako da je i on ucesnik ove degradacije drustva i grada u urbanistickom smislu. Saucesnici bolje reci. Puno uhleblenika i penzionera.

ena
ena
5 mjeseci ranije

sve lopov do lopova

Bell
Bell
5 mjeseci ranije

Ma Rakac je ljubimac i jedna sitna “karika” u moru “ajkula”koje sede u Bg(srbistanu)pod sloganom vladajucuh haskih optuzenika(Seselj)i kompanije talasaju u mutnom toboze hocemo u EU ali srce Ruske gubernije ostalo negde na Kisovu,dakle nijedan investitor nije u Sandzak/gazu doveden a kamoli,Aeroflot od 20 leta kad Rastko poskoci i obeca ha ha ha al jebbb on je jedan u moru vise “dragulja”kako ih iz moloste zovu u Sandzak /gazi…

Huso
Huso
5 mjeseci ranije

Nije stagnacija vec unazadjivanje. Sve je gore i gore. Grad totalno unisten urbanisticki bez oslovnih uslova za kretanje pesaka i voznje auta. Vise lici na Gazu nego na grad. A i ovi ostali su isti bez razlike. Privreda nikakva, nezaposljenost ogromna bez zakona o radu gde se radnici maksimalno iskoriscavaju radeci po 7 dana i bez prekovremenog rada ,itd.

Huso
Huso
5 mjeseci ranije

Napredak? Od grada ste napravili GAZu. I dalje ispiras mozak vecini koja te bira. Naravno mase su procentualno glupe i lako je manipulasati sa njima. Nicija ne traje do zore. Kazu ima Karma.

10
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex