Jusufović: Ne gradimo politiku na sukobima, ali nećemo dozvoliti atak na pojedince i njihove porodice

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sandžačka demokratska partija svoju politiku ne bazira na sukobima, i neće dozvoliti da bude uvučena u prljavu kampanju koja se poslednih meseci vodi, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u toj stranci.  Atak na dostojanstvo pojedinaca i njihovih porodica ipak neće dozvoliti, izričiti su u SDP-u.

sasas 1

{module Oglas 1 – 2020}

Član predsedništva te stranke Mirsad Jusufović kazao je da je prošla godina za sve bila teška i puna izazova, te da se upravo u tim kriznim vremenima najbolje videlo ko radi za svoj narod a ko krizu koristi za ubiranje političkih poena.

”Sandžačka demokratska partija već duže vremena ne želi da javno reaguje na napade koji dolaze sa svih strana kako ne bi dodatno opterećivala političku scenu u Sandžaku. Sa druge strane postoje oni koji su pokušali da uspeh na izborima grade na iznošenju neistina i laži, ali je narod u Novom Pazaru ali i u Prijepolju pokazao kome najviše veruje” kazao je Jusufović.

{module Oglas 0 – 2020}

Član predsedništva SDP-a Mirsad Jusufović takođe je istakao da je javni život grada opterećen ogromnom količinom lažnih vesti i neistina koje se šire na društvenim mrežama, a koje nemaju nikakvo utemeljenje u istini.

Tim povodom pozvao je tužilaštvo da ispita sve navode i reaguje po zakonu, ali i da istovremeno, kada utvrdi da u tim navodima nema ni zrna istine, one koje su ih plasirali u javnost pozove na punu odgovornost.

Jusufović je uputio apel i svim političkim akterima da ne dozvole da ovakva praksa postane legitiman način političke borbe, jer će, kako objašnjava, to biti pogubno za narod Sandžaka.

Na kraju je poručio da SDP ne kreira niti učestvuje u prljavim kampanjama, ali da istovremeno neće dozvoliti da se bilo kome udara na obraz, čast, porodicu i dostojanstvo. (rtv)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.