Jahja Fehratović osniva novu političku partiju: Naslijeđe MUFTIJINOG POKRETA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U nedavnom intervjuu za medijsku kuću A1, narodni poslanik Jahja Fehratović je potvrdio da je na putu osnivanja nove političke partije. Ova vijest je privukla pažnju javnosti jer Fehratović nije samo političar, već i nekadašnji bliski saradnik rahmetli Muamera Zukorlića, lidera Stranke pravde i pomirenja.

„Potrebno mi je bilo dosta vremena da donesem ovu odluku, ali verujem da je sada pravi trenutak,“ izjavio je Fehratović, koji je u maju napustio Stranku pravde i pomirenja.

Kao razlog odlaska naveo je razilaženje sa trenutnim smijerom kojim se stranka kretala, ističući da se udaljila od svojih izvornih ideja i principa, verovatno misleći na koaliciju sa Sulejmanom Ugljaninom i strankom SDA.

Fehratović ističe da je njegova nova partija građena na temeljima koje su postavili on i Zukorlić, i da će težiti nastavku njihovog zajedničkog rada.

„Okupljamo ljude koji su bili srž Muftijinog pokreta,“ naglasio je Fehratović, obećavajući više informacija tokom tekuće nedelje.

Za sada ostaje nejasno ko su tačno ljudi koji će se pridružiti Fehratoviću u osnivanju nove partije, kao i koji će biti glavni fokusi i ciljevi političkog delovanja. Ipak, očekuje se da će nova politička formacija težiti očuvanju i promociji ideala pravde, pomirenja i zajedništva, vrednosti koje su bile ključne u radu Zukorlića i Fehratovića.

Građani i analitičari pažljivo prate ove događaje, budući da bi nova partija mogla imati značajan uticaj na političku scenu, pogotovo ako uspe da privuče simpatizere Stranke pravde i pomirenja koji su nezadovoljni trenutnim smijerom ove stranke.

Sve u svemu, Jahja Fehratović je napravio hrabar korak napustivši ustanovljenu stranku i krećući se putem osnivanja nove političke opcije. Da li će ovaj potez donijeti promjene koje očekuje i koliki će biti uticaj njegove nove partije na političku scenu, ostaje da se vidi u narednim mjesecima.

sandzak danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

6 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Hasko
Hasko
6 mjeseci ranije

I ovaj govnar ga nešto muti,rasparčao vas vučić bagre ulizičke,vireli ste mu iz šupka sada razbijate partijei ti i Enis Imamovic.Taman bi bilo kao u palestinu da vas rokaju danonoćno.Bagre lopovske ste svi redom !

Sandzacki sin
Sandzacki sin
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Hasko

Kakve veze ima nevin narod Palestine sa ovim preletacima?? Idiote jedan daBogda tebe bombardovali ko Palestinu! Bagro zaostala zatucana. Da mi je vlast 5 dana,goli otok takvim kao tebi bi bio trajno prebivaliste!

Esma
Esma
6 mjeseci ranije

Pogledajte ovog retardiranog izdajnika…samo zelim da dobije po zasluzi kao sve sto mu se izdesavalo u zivotu…fuj…sta drugo reci…ne ume dve recenice da poveze normalno …ali za sacicu para takve budale odmah promene ploce…

Bell
Bell
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Esma

Ha haha da prvo da nauci “padeze” ima ih 7 mozda i savlada.Inace nema tu razlike svi su koji se trpaju “vozdu”na Dedinju u dupe za rad svojih dzepova …

Dijaspora
Dijaspora
6 mjeseci ranije

Tandir Feratovic koji sad od vas dvojice sledi put Zukorlica? Da je rahmetli Muftija znao koji ste izdajnici nikad vas nebi uzeo u stranku, jos onaj dudic ode sa rasimom koji ste vi bednici

Hasko
Hasko
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Dijaspora

Jeba ih vučko sve redom,gasna komora bi bila malo za njih !

6
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex