Hodžić: ”Na narednim izborima još bolji rezultat”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

”Cilj Sandžačke demokratske partije i Socijaldemokratske partije Srbije jeste da opravda poverenje dobijeno na poslednjim izborima, kada su toj politici građani Sandžaka dali ubedljivo najveću podršku.

Na prvim, narednim izborima taj rezultat će biti ponovljen, čak i bolji” kazao je za RTV Novi Pazar koordinator SDPS-a za Sandžak Jasmin Hodžić. Plan i program aktivnosti, te ciljevi na kojima će se raditi u narednom periodu teme su danas održanog sastanka članova rukovodstva te, u Sandžaku najjače stranke.

”Tema su predstojeći izbori koji će biti za nešto više opd godinu dana. I sada je pravo vreme da se mi pripremimo kao najjača politička organizacija koja deluje ovde u Sandžaku. Sastanku su prisustvovali svi relevcantni činioci političkog života ovde u Sandžaku, mislim naravano na predstavnike SDP-a i SDPS-a.

Cilj nam je da podignemo stepen radne temperature, ideja je da napravimo što bolju koordinaciju između lokalnih odbora.

Napravićemo plan aktivnosti, a ono što je prevashodni cilj jeste da opravdamo poverenje koje smo dobili od građana što nam je ujedno i najvažnije, ali i da pokažemo političku relevantnost, odnosno političku snagu, a SDP je najbolje organizovana i politički najbolje utemeljena politička organizacija, ne samo među Bvošnjacima, već ja bih i rekao i među svim građanski orijentisanim ljudima ovde u Sandžačku.

Ideja je prosto da ponovimo i potvrdimo i eventualno poboljšamo izborni rezultat na narednim izborima, svakako su to predsednički, a onda i vanredni parlamentarni” kazao je za RTV Novi Pazar koordinator SDPS-a za Sandžak Jasmin Hodžić.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Selma_x
Selma_x
3 godina ranije

Ja bih prije rekla da idete u istoriju 🙂

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.