Enis Imamović – Novim Pazarom ne upravlja Nihat Biševac

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Enis Imamović – Da li još uvijek postoji neko ko zaista misli da je Nihat Biševac samostalno odlučio da smijeni Emira Ašćerića zbog iznijetog stava na njegovom fb profilu?

bnv 678x382

{module Oglas 1 – 2020}

Poznajem Nihata lično, ali i kroz političku saradnju. Iz svih dosadašnjih razgovora sa njim uvjeren sam da on zasigurno ne bi izabrao ovakav način “obračuna”.

Uostalom, ni na jednom sastanku, nikada, Nihat Biševac nije iznio ni najmanju zamjerku na saradnju koju je imao sa Emirom – čak suprotno.

U čemu je onda zapravo problem?

Pa, problem je u tome što je ovo klasičan dokaz da Novim Pazarom NE UPRAVLJA ovaj Gradonačelnik, već ljudi koji se kriju iza njegovog imena i zloupotrebljavaju ga kao paravan za mnoge sumnjive radnje koje se odvijaju daleko od očiju javnosti.

{module Oglas 0 – 2020}

Jedna od takvih radnji je očigledno i nabavka i distribucija respiratora, koja je kao dio one PREDIZBORNE CEREMONIJE u kojoj je Aleksandar Vučić demonstrativno “poklonio” medicinsku opremu gradjanima Novog Pazara.
Reakcija Emira Ašćerića na ovo vrijedjanje inteligencije i dostojanstva je sasvim opravdana reakcija u cilju zaštite dostojanstva svih gradjana Sandžaka i cijele Srbije.

Njegov stav je ujedno i stav svih članova SDA Sandžaka, ali i apsolutne većine slobodoumnih intelektualaca i gradjana širom Srbije.

Nama, svim gradjanima Novog Pazara bez obzira iz koje partije da dolazimo, a najviše članovima SDP-a ostaje da se ozbiljno zapitamo, ko to ima pravo da umjesto gradonačelnika upravlja našim gradom?

Ko upravlja našom bolnicom i zdravljem? Ko to odlučuje kad je trenutak od kojeg je nama dozvoljeno da se liječimo?

Hoćemo li u budućnosti morati da čekamo Vučića da doleti svaki put kad nekome treba da se da injekcija, stavi gips ili doda “guska”?

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker