Dr. Hanadi Hajdinović, SDA Sandžaka, nova predsjednica

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na današnjoj sjednici Skupštine grada Novog Pazara za novu predsjednicu Skupštine, na prijedlog SDA Sandžaka, izabrana je dr. Hanadi Hajdinović.

HANADI

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Dr. Hanadi Hajdinović je doktor medicine, rođena 1979. godine u Novom Pazaru.

Završila je Gimnaziju u Novom Pazaru sa priznanjem „Učenik generacije“, a zvanje doktora medicine dobila je na Medicinskom fakultetu Unverziteta u Sarajevu, gdje je studije okončala sa velikim uspjehom i diplomirala ocjenom 10.

Profesionalnu karijeru doktora medicine započela je u Specijalnoj bolnici za liječenje mišićnih i neuromišićnih bolesti Novi Pazar, gdje radi do danas. Specijalističke studije Neurologije upisuje na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2015. godine i trenutno je na završnoj godini. Govori engleski jezik. Udata je i majka troje djece.

U Stranci demokratske akcije Sandžaka obnašala je nekoliko važnih funkcija, a trenutno je član Suda časti Stranke. Birana i funkciju odbornika Skupštini grada Novog Pazara obavljala je u tri mandata.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.