Đilasova stranka otvorila kancelariju u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru Benjamin Birđozlić rekao je danas da ova partija ima plan za rješavanje gorućih problema u ovom gradu.

“Mi imamo plan za bolji život u Novom Pazaru i vraćanje pravde i poverenja u institucije. Svesni smo da ovaj grad ima probleme u vezi nezaposlenosti, zagađenja životne sredine, korupcije, odlaska mladih, nepotizma i pravde i zato želimo da svojim djelovanjem to promijenimo”, rekao je Birđozlić novinarima.

On je istakao da je ova stranka otvorila kancelariju u ulici 8. marta i pozvao građane da se učlane, a zainteresovani i da se prijave za kontrolore na predstojećim izborima.

“Pozivam Novopazarce da 3. aprila izađu na izbore i glasaju za listu koju će predvoditi naš kandidat Marinika Tepić na parlamentarnim i Zdravko Ponoš na predsjedničkim izborima. Sačuvajmo na taj način volju naroda”, rekao je Birđozlić.

Izvor:Radio Sto plus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
ADO
ADO
2 godina ranije

Sretno i berićetno.Gadljivo je gledat bošnjačkel lizoguze sns, toliko se uvlače sns da nam se bljuje .Nesposobni koji žive od politike ližu dupe sns..Đilas je izgržao sve napade i uvrede režima i nije se predao niti liže sns nego se bori i to lavovski.Zbog poltronisanja bošnjačkih partija ,ja idem kod Đilasa da se borim za slobodu.Samo ono skoro kad se Dudić osramotio i obruko drvo i kamen ,kad se ulizivo av.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.