Đerlek pozvao Nihada Biševca na TV duel : SDP stranka da prestane sa nasiljem i vandalizmom (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Đerlek (@edin.djerlek)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

9 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Posmatrač
Posmatrač
4 mjeseci ranije

Ja goru i luđu reklamu u životu nisam video od one predizborne sdp reklame gde su pred kamere pustili ono dvoje matorih koji govore šta čekate, verovatno misle šta čekate zašto i vi neidete preko granice kao i veća polovina naših bošnjaka, ili pak šta čekate zašto i vi neiskeširate 5000 ojra za neki posao. Baš me zanima koliko su sendviča dobili oni pezosi u navedenoj reklami.

Mat
Mat
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Posmatrač

Sigurno su više dobili od tebe tebi nisu ni parizer stavili (((:, kad pričaš o SDP u pojedi prvo sendvič jer kad si gladan nisi sav svoj ,SDP je najviše uradio ,sve se vidi ,drugo ima kadar koji nemaju drugi , pošten mlad i napredan kadar.

Dijaspora F.
Dijaspora F.
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Mat

Šta li je to uradjeno, osim onog Šetališta..za 15 godina vladavine? Jesi li ti normalan? Pa vidiš li da od tri momka, dvojica imaju za cilj Nemačku? O čemu ti to pričaš? Dje su te tolike investicije što svake Izbore Rasim najavljuje?

Mat
Mat
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Dijaspora F.

Mostovi ,putevi ,da ne nabrajam koji sve ,toplana izmeštena iz centra grada,bolnica ,obdaništa,gradi se najsavremeniji klinički centar,nego nisi ti bio davno ovamo ,svi vi hoćete u Novi Pazar da živite a ovamo kao ne valja vam ,sram vas bre bilo.

Selma
Selma
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Mat

Bar imamo moderan grad koji lici na Las Vegas na svakom cosku kockarnica

Somebody
Somebody
4 mjeseci ranije

Od kako znam za sebe SDP je kupovao brasno i ostale namirnice mnogim porodicama pred izbore, imao sam jos kao tinejdzer drugove, koji su bili tamo ukljuceni. To su radili kako bi kupili izbore i to je vrlo jasno….
To im je malo, pa su uslovljavali radnike u svim institucijama, da glasaju za SDP. Oni takodjer reketiraju firme i/ili ih primoravaju da predju u SDP (kao onog sto ima stovariste i mnogi drugi).
Onda traze od tih firmasa da prisiljavaju radnike da glasaju za SDP (kao onaj proizvodjac namestaja i mnogi drugi). Prijetnje svima, kojima mogu (a mogu skori svima tj svima) je nesto sto prosto ide uz SDP.
To je brutalna, kriminalna partija, koja nema granicu i pokazuje surovost muslimana (tj polumuslimana) Sandzaka, jedni prema drugima.
Kako mogu ljudi sve to raditi, ako kazu da vjeruju u Allaha i sudnji dan, nije mi jasno.

A mi vidimo da smo kao narod teski licjemeri, kako vjerujemo a vecina laze sebe (jer Allaha ne moze prevariti).

Molima Allaha da ih ubrzo kazni obuzimanjem vlasti i ponizi ih amin!

No kakvi smo, mi cemo izroditi nove kriminalce i oni ce preuzeti i ostale partije (ako mnoge vec nisu)….

Bell
Bell
4 mjeseci ranije

Aha ha ha to onaj “dragulj”sto mu tepaju uhlebljen u portfelj koji se pita za kvaku svlacionice a ovaj Nihad je rastkov i svi oni cuvaju svoje korumpirane ahbape,kumove,itd a Chef se pita u BG i kasira

Basic
Basic
4 mjeseci ranije

Mnogo smo jadni,a muda su davno u procijep
Promijenit ova govna sto su sad.pustit ove druge i drzat ih za oglav. I trazit neku novu licnost koja ce nas ujedinit. Kad bude sve i jedna vlada zavisila od nasih glasova mozemo reci da smo nesto ucineli.

Sandzacki sin
Sandzacki sin
4 mjeseci ranije

Samo sa SDP Sandzak ima buducnost.

9
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.