Đerlek ostaje državni sekretar u Ministarstvu zdravlja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vlada Srbije postavila je na poslednjoj sednici člana predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i osnivača Sandžačke narodne partije (SNP) Mirsada Đerleka za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja, saznaje radio Sto plus.

On je na toj poziciji bio od avgusta 2020. godine, a jedno vreme je bio i pomoćnik tadašnjeg ministra turizma, trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića, zadužen za resor trgovine, usluga i politike konkurencije.

Đerlek je osnivač Sandžačke narodne partije, koju je napustio i učlanio se u Srpsku naprednu stranku, čiji je član predsedništva od novembra prošle godine.

Na čelu Opšte bolnice u Novom Pazaru bio je od 2012. do 2018. godine, a ranije je, kao kadar Sandžačke demokratske partije, kratko bio i gradonačelnik Novog Pazara.

Oko godinu dana bio je i predsednik Skupštine Grada Novog Pazara.

Tokom najveće krize izazvane epidemijom korona virusa, rukovodio je radom Opšte bolnice u Novom Pazaru, zamenjujući bolesnog vršioca dužnosti te zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.