Brnabić: Nijedan upit iz BiH nije stigao u Vladu Srbije za pomoć Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je u Novom Pazaru kazala da iz Bosne i Hercegovine nije došla nikakva zvanična najava dolaska medicinara i ljekara kako bi pomogli u borbi protiv koronavirusa.

dfg6ze4567568

{module Oglas 1 – 2020}

“Svako ko želi da dođe i pomogne, svako je dobrodošao. Svima je pomoć potrebna. Mi možemo sami, ali ako neko želi pomoći tim boljem jer će naši zdravstvreni radnici da se malo odmore”, rekla je Brnabić čiji je govor u nekoliko puta izviždan.

On je istakla da Vlada Srbije nije dobila niti jedna zahtjev, niti za jednu osobu iz bilo koje države.

“Čula sam da doktori iz Sarajeva, iz biH, žele doći u Novi Pazar i pomoći, ali da se navodno čeka dozvola Vlade Srbije. Ponavljam, niko Srbiji nije poslao ni upit da li može doći niti je zvanično izrazio želju da dođe, osim u medijima. Pozdravljam filantropiju, svi su dobrodošli”, poručila je.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.