Biševac tuži Irfana Ugljanina

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Saopštenje za javnost gradonačelnika Novog Pazara, Nihata Biševca

hdtnjzt

{module Oglas 1 – 2020}

Ovih dana u Novom Pazaru mogu se videti neozbiljni nastupi Irfana Ugljanina – bilo da je reč o protestima ili aktivnostima na društvenim mrežama.

U cilju dodvoravanja svojim političkim mentorima koji na vrlo perfidan način koriste njega da dođu do sitnih političkih poena, koristeći pri tome uvrede i klevete, optužuje po više osnova Gradsku upravu, služeći se lažima i ljagajući kako lica zaposlena u Gradskoj upravi tako i ugledne privrednike iz našeg grada koji su za naš grad i naše sugrađane uvek bili na raspolaganju.

{module Oglas 0 – 2020}

Obaveštavamo javnost da ćemo protiv dotičnog pokrenuti odgovarajuće sudske postupke, pokazujući time da ne dozvoljavamo da bilo ko pa ni on narušava ugled i dostojanstvo svih ljudi koji rade u gradskoj upravi, optužujući nas za bilo kakve pronevere, iznoseći kao svoj argument dokumente koji su javno dostupni na sajtu grada, zbog čega smo po svojoj transparentnosti prvi u Srbiji.

Ne može se javno iznositi optužba protiv bilo koga, a da se za to ne preuzme odgovornost i snose posledice ovako nedoličnog ponašanja i lažnih optužbi.

Nihat Biševac
gradonačelnik Novog Pazara

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker