Biševac: Stojim iza svojih saradnika koji su uhapšeni

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U policijskoj akciji, 12. novembra 2020. godine, privedeni su funkcioneri i radnici naše Gradske uprave. Uveren sam da privedeni radnici i funkcioneri Gradske uprave nisu zloupotrebili svoj položaj da bi dobili ličnu i materijalnu korist. Ne sumnjajući u njihovo poštenje, želim da stanem u odbranu svojih saradnika.

nihat bisevac 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Način na koji su naše kolege privedene smatramo apsolutno neprihvatljivim. Reč je o ljudima i porodicama visokih moralnih standarda i ljudskih kvaliteta.

Podržavam obračun sa korupcijom i kriminalom i svako ko je na bilo koji način izvršio zloupotrebu položaja za to treba da snosi odgovornost, ali privođenje časnih i poštenih ljudi koji su čestito obavljali svoj posao u interesu opšteg dobra nije način da se to ostvari.

{module Oglas 0 – 2020}

Verujem da će istražni organi i sud svoj posao obaviti isključivo po slovu zakona i da će se nevinost mojih saradnika dokazati. Grad Novi Pazar je predao kompletnu traženu dokumentaciju i nemamo čega da se plašimo niti stidimo. Tu smo da odgovorimo na sva pitanja i dostavimo dodatnu dokumentaciju ukoliko je potrebno. Naš rad je dostupan javnosti i svakom građaninu i zbog toga smo prethodnih nekoliko godina najtransparentniji grad u Srbiji.

Uveren sam da će se ukloniti svaka senka sumnje u to da su oni svoj posao obavljali pošteno, u skladu sa zakonom i u interesu građana Novog Pazara.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.