Biševac: Moji saradnici ostaju na funkcijama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pomoćnik gradonačelnika zadužen za obnovljive izvore energije i koordinaciju rada javnih preduzeća E.Š. i glavni urbanista Novog Pazara S.Lj. ostaće na svojim funkcijama, izjavio je danas gradonačelnik Nihat Biševac.

fthrthzdthjd

{module Oglas 1 – 2020}

Biševac je na ptanje Sto plusa radija da li će imenovani funkcioneri ostati na tim položajima odgovorio da “u našem zakonu važi pretpstavka nevinosti, dok se ne dokaže suprotno, pa će oni nastaviti da obavljaju svoje dužnosti”.

On je ponovio da je zadovoljan njihovim dosadašnjim radom i zalaganjem i da ne vidi razlog za smenu.

{module Oglas 0 – 2020}

Biševac je posle hapšenja 18 osoba iz Novog Pazara, među kojima i njegov pomoćnik i glavni urbanista u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima ocenio da se radi o “ljudima visokih moralnih standarda i ljudskih kvaliteta”, nazivajući način njihovog privođenja “apsolutno neprihvatljivim”. 

Prema saznanjima Sto plus radija, jedan od uhapšenih, direktor ,,Gradske čistoće” E.O. zaključio je sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivičnog dela zloupotreba službenog položaja. 

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.