Bačevac u Skupštini : Hitno postaviti ležeće policajce i kamere na problematičnim deonicama državnih puteva !

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Govoreći o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila pre neki dan u novopazarskom naselju  Selakovc, u kojoj je teško povređena dvadesetsedmogodišnja žena  i njeno dete, narodni poslanik SDP-a dr Muamer Bačevac zatražio je od direktora JP Putevi Srbije da što pre omogući postavljanje usporivača brzine (ležećih policajaca) na ovim problematičnim deonicama državnog puta koji prolazi kroz sami grad.

IMG 20200120 WA0005

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Ukoliko je to baš toliki problem, onda postavljam pitanje  direktoru JK Putevi Srbije, zašto se na ovim problematičnim  lokacijama ne postave kamere koje beleže brzinu kretanja vozila?”  pitao je Bačevac.

On je naglasio da lokalna samouprava nema ingerencije da na državnim putevima postavlja ležeće policajce i to označio kao veliki nedostatak u pravnom  sistemu naše države.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

“Takođe apelujem na ministra Unutrašnjih poslova gospodina Stefanovića do hitno ojača saobračajno odeljenje policije u NP i iznanađe načina za upošljavanje još saobraćajnih policajaca,  jer je evidentno da nema dovoljno saobraćajaca u gradu, a čini mi se ni na teritoriji cele države “, rekao je poslanik SDP-a.

Podsećamo da je Savet za bezbednost saobraćaja Grada Novog Pazara takođe apelovao  na republičke institucije, koje su nadležne za puteve drugog reda, da dozvole regulaciju saobraćaja, naročito u zoni škola. Grad Novi Pazar ima sedam osnovnih škola koje su u neposrednoj blizini državnih puteva.

“Bezbednost pešaka posebno dece koja svakodnevno idu u škole mora nam biti na prvom mestu, pa stoga tražim od nadležnih u ovom slučaju pre svih JP Puteva Srbije i saobraćajne policije da što pre pristupe rešavanju ovog problema” naglasio je Bačevac. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.