Bačevac: ”Glas za SDP glas za sigurnu budućnost”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Jučerašnji skup u Novom Pazaru i prepuna dvorana Pendik potvrda su poptune ekspanzije Sandžačke demokratske partije” kazao je u intervjuu dr Muamer Bačevac, kadidnat za narodnog poslanika Sandžačke demokratske partije. Kazao je da je pred biračima lak izbor, te da će svaki glad za SDP biti glas za sigurnu budućnost.

”Jedino mi što obećamo možemo i da ostvarimo. Kako kandidat većinske liste koja e svavako biti u vlasti imam snagu političku i političko znanje da ono što obećam i uradim, za razliku od drugih” kazao je Bačevac.

On je poručio da je glas za tu listu siguran glas, dok je glas za sve drug bačen glas.

”Oni neće biti deo vlasti, oni neće imatimehanizme niti političku moć da išta urade. Jedino ćemo mi moći da percipiramo i ostvarimo ono što obećamo” poručio je Bačevac u intervjuu za Radio televiziju Novi Pazar.

On je kazao da lider te stranke Rasim Ljajić ima najveći koalicioni kapacitet i najveće političko znanje, a SDP i SDPS su okupili najznačajnija imena koja su garant da će obećano biti ostvareno.

”Glasanjem za ovu listu građani glasaju za sigurnu budućnost, nastavak ulaganja i rešavanje svih problema pa  i ekoloških. Poznato je da smo počeli sa ukorićavanjem, 24 miliona evra je obezbeđeno” naglasio  je Bačevac.

Kandidat za narodnog poslanika SDP-a dr Muamer Bačevac kazao je da će ta stranka biti siguran deo vlasti i naglasio je da očekuje ogromnu podršku na predstojećim izborima.

RTVNP

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

9 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Pesterac
Pesterac
4 mjeseci ranije

Sigurne su samo vase plate sledecih 4 godine, ostacete zapamceni kao vampiri, cuvari vasih plata

Bilal
Bilal
4 mjeseci ranije

Ko si pa ti

ena
ena
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Bilal

sve kriminalac do kriminalca,rasimovi narko-dileri

Bell
Bell
4 mjeseci ranije

Da bre mafijaski udruzeni u celjusti BG hapaju bato oni i bez trunke srama u Pendik nema Sandzak zastave????? Osim srpske Vuciceve privatne mafijaske dakle jis 4 god hapaju cak bih vam i “meksiko”karteli pozavideli ….

Dijaspora F.
Dijaspora F.
4 mjeseci ranije

Letos sam dolazio u NP. Osim onog Šetališta i par fasada što ste odradili za ovih 15 godina vlasti, SDP ama baš ništa nije odradio. Tajkuni i šefovi bauštela iz Nemačke su pravili zgradurine bez ikakvih zakonskih i gradjevinskih regulativa. Debelo su plaćali reket da bi zidali bez dozvola i urbanističkih planova. Napravili ste od Pazara Beton-city. Niste bili u stanju da regulišete rečna korita ovoliko godina. Uvijek pred Izbore isti priču pričate. Vi iz SDP ste sami na vlasti zbog ucena i teške propagandne mašinerije.

Sandzaklija
Sandzaklija
4 mjeseci ranije

Glas za SDP je glas za organizovani kriminal, mafiju, lopovluk, narko dilere, javasluk, raseljavanje omladine,mafijaske obracune, prljavi Novi Pazar…..

nježan
nježan
4 mjeseci ranije

Oprde.

Huso
Huso
4 mjeseci ranije

Opet ovaj nepismeno doktor. Idi leci narod za sta si bubao o opet ostao nepismen.

sandos
sandos
4 mjeseci ranije

Nikada nisam glasao. Ne zivim u Srbiji niti imam nkretninu tamo. Upisan samu biracki spisak u mestu rodjenja.

Pitanje: Da li upis u biracki spisak ide po automatizmu? Ako ne, znaci li to da je neko zloupotrebio moje licne podatke i upisao me?

Proverio sam na ovoj adresi https://upit.birackispisak.gov.rs/
Ineo sam JBMG i broj pasosa, Odgovor na pit je bio biracko mesto u osnovnoj skoli gde sam rodjen.

9
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.