Ašćerić: Moju smjenu naredio Vučić

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon jutrošnje ekspresne smjene Emira Ašćerića sa mjesta pomoćnika gradonačelnika Novog Pazara, kojom je Gradonačelnik Nihat Biševac pokazao svoje neslaganje sa stavom Ašćerića povodom jučerašnje “pomoći “u vidu 13 respiratora od strane predsjednika Vučića, Ašćerić je za naš portal dao kratku izjavu.

Emir

{module Oglas 1 – 2020}

“Odlučio sam da stvari nazovem pravim imenom. U ovo vrijeme vanrednog stanja od izuzetne važnosti je zaustaviti funkcionersku kampanju ljudi koji su oteli državu“, rekao je za SNews Ašćerić i naglasio da je nakon smjene siguran da je postupio ispravno i da je sad samo stigla potvrda da je rekao istinu koja je zaboljela sve redom do Vućiča.

Dodao je da je uvjeren da je njegovu smjenu upravo naručio Vučić, a da su u Novom Pazaru samo izvšioci koji ispunjavaju njegove želje.

{module Oglas 0 – 2020}

Visoki funkcioner SDA Sandžaka i već sada bivši pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Emir Ašćerić je, iznoseći svoj stav, o predaji 13 respiratora od strane Aleksandra Vučića Opštoj bolnici u Novom Pazaru, uz slikanje ispred zgrade lokalne samouprave ovog grada, rekao da je to zloupotrebu i brutalnu političku kampanju režima.

Njegovu izjavu je sinoć u emisiji “Ćirilica” kritikovala premijerak Srbije Ana Brnabić.

{module Oglas 2 – 2020}

(snews)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.