Albanka iz Novog Pazara optužila Abazovića: Prodao si naciju i veru za nekoliko miliona evra

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR – Studentkinja iz Novog Pazara Armina Nuraj uputila je javno pismo lideru opozicionog Građanskog pokreta URA u Crnoj Gori Dritanu Abazoviću u kojem je iznela niz uvreda na njegov račun, prenosi Reporteri.

srfhttrhztrztr

{module Oglas 1 – 2020}

Nuraj je u postu na Facebooku optužila Abazovića da je “svoju naciju i veru prodao za nekoliko miliona evra i da je u Crnoj Gori izbo noževima Albance i Bošnjake“.

“Ti, koji si prodao naciju i veru za par miliona evra i koji si zario nož u leđa mnogim Albancima i Bošnjacima u Crnoj Gori, ti zaslužuješ da se Albanci i Bošnjaci udruže i da te isteraju sa prostora Crne Gore. Sa kakvim ponosom ti izlaziš na ulice Crne Gore, a proglašen si kao izdajnik svoje nacije i vere?”, napisala je Nuraj.

Ona ga je uvredljivim rečima optužila da se, donoseći odluku da formira novu vladu sa drugim opozicionim strankama u Crnoj Gori, nije setio genocida u Bosni i na Kosovu.

“Setio bi se, Dritane Abazoviću, na hiljade silovanih žena na prostoru Bosne i Kosova, pa bi se setio koliko je Albanaca ubijeno od strane crnogorske policije za vreme rata na Kosovu. Ali, šta da se očekuje od tebe kada si rekao da je najveći albanski heroj Skenderbeg – Srbin”, zaključila je Nuraj.

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Famina.nurovic%2Fposts%2F3263558917069211&width=500″ width=”500″ height=”588″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>{/source}

Izvor: Kosovo Online/Reporteri.net

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.