Aktivisti SDP-a okupili se ispred uprave Grada Novog Pazara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Aktivisti Sandžačke demokratske partije (SDP) okupili su se večeras oko 19.30 na mestu gde je večeras u 20 časova trebalo da bude održana zajednička konferencija za novinare Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) i Građanskog pokreta Sandžaka (GPS).

Oni su zauzeli plato ispred Gradske uprave Novog Pazara, nose stranačke zastave, sa kombija se puštaju pesme posvećene SDP-u, a upaljen je i vatromet.

Policija je blokirala sve okolne ulice, pa je saobraćaj prema centralnom gradskom trgu trenutno blokiran.

Predstavnici SDA i GPS se nisu pojavili na tom mestu u zakazano vreme.

SDA i Stranka pravde i pomirenja (SPP) su danas podržale protest Građanskog pokreta Sandžaka, koji smatra da je Gradska izborna komisija Novog Pazara (GIK) tu grupu građana na nedeljnim izborima zakinula za jedan odbornički mandat.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivač SDP Rasim Ljajić sinoć je proglasio pobedu te partije na lokalnim izborima u Novom Pazaru.

On je tom prilikom rekao da je SDP osvojila 19 odborničkih mandata, dok cela opozicija tvrdi da ima jedan (za formiranje sakupštinske većine presudan) mandat manje.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
Sam
4 mjeseci ranije

Čista kradja. Ovo ne smije nikako ovimlopovima iz SDP da prodje…Ovde mora cijeli Novi Pazar i cijeli Sandzak da ustane i da zaustavi ovu kradju.
Treba da se pozovu i srpske stranke da zaustave ovu kradju i da ome podrze i prikljuce se novoj vecini u Pazaru.
Ukoliko se ovo do sutra ne rijesi i otkloni ovaj lopovluk…opozicija mora da pozove gradjane i SVI NA ULICE I VELIKE PROTESTE,DA OTJERAMO OVE LOPOVE I KRIMINALCE VISE. DOSTA JE BILO NJIHOVOG LOPOVLUKA.

Dijaspora F.
Dijaspora F.
4 mjeseci ranije

Brane Kravu muzaru

Istina
Istina
4 mjeseci ranije

Tako je Same dosta je bilo krađe, ovome treba doći kraj
Znamo mi da su pokrali a znaju i oni

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.