Novi Pazar – Nastava u ”Bratstvu” odložena za još nedelju dana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nastava u osnovnoj školi“Bratstvo” u Novom Pazaru neće početi u ponedeljak 21.septembra kako je ranije najavljeno, već je zbog radova na rekonstrukciji i bezbednosti učenika, njen početak odložen za još nedelju dana, rekao je danas direktor ove obrazovne ustanove Dejan Kulundžić.

bratstvo rekonstrukcija1

{module Oglas 1 – 2020}

On je u izjavi za radio Sto plus rekao da će đacima 28.septembra na raspolaganju biti 22 nove učionice koje se trenutno kreče i opremaju.

“Sledeće nedelje u učionicama će biti postavljene nove klupe, stolice, televizori i projektori, a najbitnije je da sprovedemo sve neophodne mere zaštite, jer je bezbednost učenika u ovoj situaciji najbitnija. Odlaganje početka nastave dogovoreno je sa Ministarstvom prosvete, i do 28.septembra završićemo sve planirano”, kazao je Kulundžić.

{module Oglas 0 – 2020}

On ističe da će i u ovoj školi učenici nižih razreda pohađati neposrednu nastavu, dok će stariji razredi imati kombinovanu, a svi će biti podeljeni u grupe od po 15 đaka.

Kulundžić dodaje da su pored opremanja novih učionica u ovoj školi u toku i radovi na krovnoj konstrukciji, postavljanju fasade kao i završni radovi na unutrašnjoj izolaciji bazena.

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji ove osnovne škole počeli su početkom ove godine, a planirano je da budu završeni u maju iduće godine.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker