ZUMRETA ISPRAĆENA NA POSLEDNJI PUT – Najteže bilo reći detetu da mu je pomahnitali deda ubio majku, a onda i sebe

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zumreta Eminović Husović (44), koju je ubio svekar Džemo Eminović (79) posle kraće svađe, a potom izvršio samoubistvo ispred porodične kuće u selu Crnoča kod Novog Pazara, danas je sahranjena.

Ubistvo i samoubistvo potreslo je sve koji poznaju ovu porodicu, a zasada nije poznat motiv tragedije.

Svi u Crnoču, koje se nalazi između Novog Pazara i Tutina, danas su u šoku zbog tragedije koja se dogodila u njihovom selu.

Meštani kažu da je Zumreta bila fina, porodična žena, da je svog sina, učenika osmog razreda, vaspitavala i trudila se da ga izvede na pravi put dok mu je otac na privremenom radu u inostranstvu. Ona je, navodno, planirala da tokom školskog raspusta sa sinom ode kod muža.

Komšije kažu da Džemo, navodno, nije bio u dobrim odnosima sa svojom suprugom, koja je u trenutku ubistva i samoubistva bila u njivi, kao i da je često bio u zavadi sa Zumretom, iako je ona bila dobra prema njemu.

Starac se nedavno vratio iz bolnice, a komšija sumnjaju da je imao i psihičke probleme. Navodno je sumnjao da mu je neko “bacio” crnu magiju.

Meštanima je najviše žao Zumretinog sina jer je najteži trenutak bio detetu kad se vratilo iz škole, saopštiti da mu je deda usmrtio majku, a potom i sebe.

(Kurir.rs/Novosti)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker