Žandarmerija napustila Novi Pazar!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR – Nakon 54 dana pojačane aktivnosti u saradnji sa novopazarskom policijom, pripadnici Žandarmerije okončali su svoj angažman u Novom Pazaru.

Žandarmerija je u ovaj grad stigla nakon posete ministra policije Aleksandra Vulina, koji je 17. decembra, nakon pucnjave u centru grada i najavio pojačano prisustvo snaga bezbednosti na ulicama Novog Pazara.

Dva dana ranije, 15. decembra, u pucnjavi ispred zgrade Policijske uprave u Novom Pazaru, povređeno je dvoje ljudi, a policija je, kako je istog dana saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsila osumnjičenog.

Na novopazarskim ulicama je od danas pojačana aktivnost lokalne policije. Oni operativno i preventivno rade na ulicama i sprovode poverene zadatke u cilju zastite građana i imovine.

Prema našim saznanjima, ovakve mere naši državni organi su uveli kako bi sprečili nasilje na ulicama, pre svega ubistva i ranjavanja. Pored toga, kontrolom se proverava i da li je neko od njih naoružan, ima li narkotike.

Policija je u proteklih nekoliko nedelja pronašla više komada vatrenog i hladnog oružja, kao i određeni broj municije, a zbog nepoštovanja epidemioloških mjera ispraženjeno je na desetine kafića i restorana.

Večerašnjom akcijom stavljen je akcenat na lica iz kriminogene sredine, a prema informacijama do kojih smo mi došli, pojačane kontrole policije će trajati 24 sata dnevno.

Pojačano prisustvo uniformisanih pripadnika Policijske uprave Novi Pazar treba da obezbedi potpunu sigurnost građana.

(Indeksonline)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker