Vučić citirao Kur’an u Novom Pazaru: O vjernici…

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Novom Pazaru na otvaranju rekonstruirane ceste od Novog Pazara do Tutina u dužini od 20,5 kilometara.

Tom prilikom Vučić se sreo sa pripadnicima političkog i vjerskog života Sandžaka, između ostalih sa predsjednikom Stranke pravde i pomirenja Usamom Zukorlićem.U govoru nakon ceremonije otvaranja rekonstruisane ceste Vučić je, između ostalog, citirao ajet iz Kur’ana.

“Ja sam izabrao suru El-Bekare u kojoj stoji ajet: ‘O vjernici živite svi u miru i ne idite stopama šejtanovim on vam je zaista otvoreni neprijatelj'”, kazao je Vučić.

Podsjećamo, Vučić je kazao danas i kako želi više Bošnjaka u vladi i drugim državnim institucijama u toj zemlji čak i više nego što to Bošnjacima proporcionalno pripada.

“Kako bi vi vidjeli da mi Bošnjake doživljavamo kao sestre i braću, a ne kao neko strano tijelo protiv kojeg se moramo boriti”, kazao je Vučić.

Pogledajte video :

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Bdz simpatizeri
Bdz simpatizeri
3 mjeseci ranije

Kao da je o vama sa slike govorio…samo,.dali su na slici melek i njegovi sledbenici ili šejtan l.a.i oni koji idu za njegovim stopama.čitaoci sami neka prosude….naš braco 100 za 1….i ovi oko njega sa ozarenim,zadovoljnim,osmesima na licima.

Žetva
Žetva
3 mjeseci ranije

Šejtanska posla

Fadilj
Fadilj
3 mjeseci ranije

Pa nije los ovaj Vučić

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
3 mjeseci ranije

O vjernici živite u miru, baš prikladan citata nema šta. Dobro je da vjernici žive u miru sami sa sobom ali trebalo bi da vjernici žive u miru sa svima a ne samo sa onima koji su iz ugla njihove vjere – vjernici

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker