Potresna priča / Novopazarcu Ramizu iz Survivora ćerka umrla posle dva mjeseca života, druga jedva preživela

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ramiz Gusinac, koji je trenutno aktuelni učesnik Survivora, podelio je sa ostalima svoju životu priču. Ovaj najstariji takmičar prvo je otkrio kako je svoju suprugu upoznao slučajno, tako što je pomagao svojoj sadašnjoj tašti.

Imao je 20 godina u tom momentu i ona mu se mnogo svidela. Ispričao je još i da mu je ćerka preminula posle samo dva i po meseca života.

Njega i suprugu život nije mazio. Ona je ostala trudna sa blizancima, ali je samo nažalost jedno dete preživelo. U pitanju je Ramizova ćerka Merima za koju je izuzetno vezan, što je rekao pre nekoliko dana.

„Kada sam je video, svidela mi se mnogo. 1995. godine na Gazivodama sretnem doktora, on mi kaže: “Kada ti žena bude ostala trudna, odmah da je dovedeš kod mene, da joj dam uput za Beograd. Ovo više ne vredi ovde.” I nećete verovati, to se desilo, posle nekoliko dana, 10-15 dana posle tog kampovanja. Ja mislim da nam je to dete sa kampovanja.

Krećemo, ona dobija krvarenje. Ja od tolikog uzbuđenja, tog jutra, krećemo 5 minuta pre toga, ona krvari. Krećemo za Beograd, stižemo i sretnemo se sa nekim sestrama, dolazi načelnik, krenulo je. Ona je krvarira, odmah su uzeli analize i videli da se njoj zglušava krv. Primila je injekcije za tromb, ali kada neće neko da se leči i ne zna, on ne može…

Posle 15 dana, malo se to razbistrilo i video da je plod živ. Jedan je ostao, jedan nije, bili su blizanci. Taj put, počinje karijera moje ćerke Merime. 1996. godine se rađa moja Merima. Posle pola godine, moj otac i moja majka se rastavljaju. Moj otac ide na drugi svet, Bogu hvala pa je makar video unučad, od brata i moju Merimu“, rekao je Ramiz kroz suze.

Ramiz je rekao i kako je 1997. godine dobio drugu ćerku Zahiru. Međutim, ona je preminula posle dva i po meseca.

“Bez ikakvih problema se rađa. Dete koje je bilo zdravo, lepo, dva i po meseca je imalo… I dan… Kao danas smo bili na sistematskom.

Sutradan… Negde, bio sam kući, žena ga stavila da spava u drugu sobu. Posle pet minuta počela je da vrišti, ja potrčam tamo da pogledam, ono je umrlo. Kako je umrlo niko ne zna. Ne znaju ni doktori da objasne. Nije se udavilo, nije ništa, Bog ga je uzeo. To su neke smrti koje nisu objašnjenje “, rekao je on.

Ramiz je zatim rekao i da je njegovu ćerku Merimu, dok je na moru šetala sa drugaricom, udario auto. Za volanom je bio muškarac pod dejstvom alkohola.

“Pijani idiot”, dodao je Ramiz. (Nova.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker