Potpisan ugovor za izradu projekta za izvođenje radova na izgradnji kule Džephane na Bedemu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Beogradu je održan radni sastanak na kome je bilo reči o izgradnji letnje pozornice, izgradnji parternog uredjenja sa česmom i rekonstrukcijom stepeništa u gradskom parku, kao i kompletnom uređenju prostora na mestu gde je nekada bio javni toalet.

Ovom prilikom potpisan je Ugovor za izradu projektno- tehničke dokumentacije i pribavljanje uslova i dozvola za izvođenje radova na prostoru Severne tabije sa kulom Džephanom u gradskom parku.

Radnom sastanku prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj, gradski urbanista Suat Ljajić, direktor Turističke organizacije Novi Pazar Dejan Belojica, član kabineta gradskog urbaniste Aladin Zećirović i direktorka Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograd Dubravka Đukanović sa saradnicom Jovanom Šunjevarić.

Takođe, dogovoreno je da naredni sastanak bude u Novom Pazaru. Tema sastanka biće novi projekti koji će biti realizovani u narednom periodu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker