Potpisan Sporazum o početku izgradnje Opšte bolnice u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima u Beogradu danas su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i direktor Kancelarije Marko Blagojević potpisali sporazum o zajedničkom sprovođenju javne nabavke na izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji opšte bolnice u Novom Pazaru.

Projekat je vredan 5.1 milijardi dinara, a obuhvata izgradnju novog hirurškog bloka sa rekonstrukcijom postojećeg, izgradnju zgrade psihijatrije, nadogradnju internog odeljenja i potpunu rekonstrukciju postojećeg objekta kao i detaljnu adaptaciju Doma zdravlja.

Uz ove medicinske objekte programom je predviđena i izgradnja nove toplane na gas i biomasu kao i izgradnja srednjenaponska trafostanice 35/10kV sa pripadajućim dalekovodima.

Ovo je najveće ulaganje u zdravstvo Novog Pazara u njegovoj istoriji a priprema projektno – tehničke dokumentacije kao i izmena planskih akata je trajala nekoliko godina.

U toku je priprema projekata za ostale objekte u krugu bolnice sa kojima će se aplicirati odmah nakon završetka ovih, prenosi TV Novi Pazar.

Izvor:Novi Pazar TV/b92

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker