Počela izgradnja Kliničkog centra u Novom Pazaru uz svečano otvaranje (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prva faza radova na izgradnji Kliničkog centra u Novom Pazaru počela je danas, uz svečano otvaranje od strane predsednika Republike Aleksandra Vučića. Ovo je historijski trenutak za grad koji je čekao godinama unazad na ovaj projekat, javlja Rtv Novi Pazar.

Direktor Opšte bolnice Meho Mahmutović je na skupu izjavio da se radi o prvoj fazi izgradnje koja obuhvata oko 32.000 kvadratnih metara, uključujući novih 6.000 kvadratnih metara hirurškog bloka, izgradnju novih 4.500 kvadrata na Internom odjeljenju, kao i kompletnu rekonstrukciju postojećih kapaciteta.

rtvnp

Takođe, biće izgrađena zgrada psihijatrije na 2.100 kvadratnih metara, koja do sada nije postojala u Novom Pazaru.

Ovaj projekat je najavljen prošle godine prilikom posjete predsednika Vučića i otvaranja angio sale. U planu je rušenje Dječijeg, Infektivnog i drugih zgrada kako bi se napravilo mjesto za nova odjeljenja, uključujući kožne bolesti i fizijatriju, kao i rekonstrukciju kuhinje i izgradnju kompleksa garaža.

rtvnp

Predsjednik Vučić je na otvaranju čestitao ramazan svim Bošnjacima, te najavio je ulaganje od 44 miliona evra za izgradnju Kliničkog centra i još 20 miliona evra u opremu. Osim toga, najavio je i druge projekte, uključujući povećanje transfera za Novi Pazar, izgradnju stadiona i otvaranje fabrike u budućnosti kako bi se ojačala ekonomija ovog djela države.

(rtvnp)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Radnik
Radnik
1 godina ranije

Došao Šojić na Magareće Livade…!

Basic
Basic
1 godina ranije

Tek smo najebali,

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Zar nije malo-mnogo, obećanja, te u prvoj fazi će se raditi to i to, te posle to i to, te ovo, te ono, a ja ću biti zadovoljan sa “prvom fazom” ako i ona bude urađena, a za ostalo i za klinički centar će sačekati naše unuke i praunuke.

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex