Pazarska plaža ove godine u novom ruhu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pazarska plaža ove godine biće obogaćena novim sadržajima. Uskoro bi trebali početi radovi treće faze uređenja. Planirani su radovi na raščišćavanju desnog dijela plaže i očuvanje tog prostora od divlje gradnje,produžetak ribarske staze, uređenje dječije plaže, kao i nabavka bova kojim će biti ograničen dio jezera koji pripada plaži i koji će biti zaštićen od čamaca i drugih plovila.

Osim toga, planirani su i radovi na ozelenjivanju plaže, postavljanje ograde, asfaltiranje pristupnog puta od magistrale prema plaži, ukupne dužine oko 100m.

Plaža će biti pokrivena video nadzorom a imace i besplatan internet, igralište za djecu, teren za odbojku, košarku i fudbal te pokretne tezge za prodaju hrane, sokova, sladoleda i ostalih proizvoda.

Tim za investiciono planiranje i izgradnju Pazarske plaže donio je odluku da na ovom zemljištu izgradi: Objekat za upravu plaže, kućicu za ribolovce i njihovu opremu, objekat za ambulantu, spasioce – ronioce i njihovu opremu, misafirhanu, mesdžid, teren za šatorsko naselje.

Tim za investiciono planiranje i izgradnju plaže, donio je odluku da oko jedan hektar zauzetog opštinskog zemljište mora biti sastavni dio Pazarske plaže, jer će oko 120.000 Pazaraca koristiti plažu.

Iz Tima  podsjećaju da su svi oni koji koriste opštinsko zemljište u blizini plaže,  prije dvije godine potpisali inspekcijsja rješenja da će sami ukloniti ograde, potvrdili su za Tacka.net iz Tima za investiciono planiranje.

(Rtv)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex