Oglasila se bivša radnica kompanije N sport: Ovo je njena priča

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Bivša radnica kompanije N sport u Novom Pazaru Selma Skarep Ljajić oglasila se putem  svog Instagram profila gde ističe da je bila svesna činjence da se njen hidžab nije uklapao u dress code  preduzeća, ali se nadala da postoji alternativa.

Ona se u svom obraćanju zahvalila sugrađanima na podršci. Njeno obraćanje putem društvenih mreža prenosimo u celini.

“Poštovani sugrađani, Osećam pootrebu da vam zahvalim na podršci koju ste mi pružili. Želim da kažem da sam ja svoj hidžab stavila isključivo u ime Allaha, svesna činjenice da se on ne uklapa u dress code firme u kojoj sam radila. Verovala sam da postoji alternativa na osnovu koje sam mogla zadovoljiti i politiku firme i moja lična ubeđenja. Nažalost to nije uzeto u obzir.  Tada kao ni sada, ne želim da se vratim tamo gde sam nepoželjna.

Želim da se zahvalim šefu i ostalim kolegama sa kojima sam tada radila, jer su mi pružili podršku i bili uz mene. Verujem u Allahov sud i pravdu. On zna šta je najbolje za nas. Molim se da Allah svakom od nas podari ono što će biti od hajra kako nama  tako i našim porodicama. Allah vas nagradio, želim vam svako dobro! “Stoji u objavi Selme Skarep Ljajić. 

Inače, Informacija o tome da je zaposlena u kompaniji N sport dobila otkaz jer je odlucila da se pokrije,  preplavila je društvene mreže. U saopštenju izdatom od strane “N Sporta”, navodi se da oni kao kompanija obavljaju svoje delatnosti u skladu sa zakonom, poštujući sve verske, nacionalne, rasne i političke razlike. Advokati koje smo kontaktirali naglasavaju da ovom slucaju treba prići sa rezervom, jer javnosti nije poznat sadrzaj ugovora, a ni resenja o prestanku radnog odnosa.  U kompaniji “N sport”, ističu da je Selma dobila otkaz zbog smanjenog obima posla, a ne zbog hidžaba. (a1)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Ustaša
Ustaša
1 godina ranije

Pa da…sad kada se pokrila naravno da je postala “Višak” radnika!!!BOOJKOT jevrejske robe!!!

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker