Novi Pazar – Na više lokacija ponovo postavljeni kanisteri sa sredstvima za dezinfekciju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Po nalogu Štaba za vanredne situacije Novog Pazara, na više lokacija u gradu ponovo su postavljeni kanisteri sa sredstvima za dezinfekciju.

Kanisteri su postavljeni na najprometnijim lokacijama u gradu i svi građani mogu se odatle snabdevati dezinfekcionim sredstvima beslatno.

Mnoga komunalna preduzeća pojačala su radnje i stepen održavanja higijene u Gradu podigla na viši nivo. Ulice se dodatno dezinfikuju natrijum-hipohloritom a kanisteri sa tim dezinfekcionim sredstvom postavljeni su na više lokacija, kao i tokom vanrednog stanja.

„Na nekoliko ključnih lokacija u gradu postavljeni su kanisteri, kao što je to bio slučaj tokom nekoliko pikova i talasa kada nas je virus ozbiljno ugrožavao. Dezinfekciono sredstvo, odnosno natrijum-hipohlorit mogu koristiti svi građani radi održavanja higijene u svojim prostorijama.

Ponovo smo kontaktirali sve upravnike zgrada kojima smo dali resurse, odnosno pumpe za dezinfekciju, da ponovo počnu sa dezinfekcijom prostorija u zgradama, a ako su to radili, da sa aktivnostima pojačaju, zbog pogoršane epidemiološke situacije“, rekao je načelnik Gradske uprave Novi Pazar, Džemil Divanefendić.

Za sada kanisteri su postavljeni na Gradskom šetalištu, u blizini bolnice, na raskrsnici kod Ukrasa, kod autobuske stanice, na Šestovu i Dohoviću.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.