“Ja ne mogu bez Pazara” promocija knjige Esada Rahića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Povodom Dana Sandžaka u biblioteci “Dositej Obradović”  održana je promocija knjige Esada Rahića pod nazivom “Ja ne mogu bez Pazara”.

Pred mnogobrojnom čitalačkom publikom, promovisana je knjiga “Ja ne mogu bez Pazara” autora Esada Rahića.” On je ovu knjigu podelio na tri dela, gde je jedan posvećen Novom Pazaru, naseljima u njemu, selima, u drugom delu su ljubavne pesme, tačnije njih 35, a treći deo je posvećen Sandžaku koji je opisan na jedan lep i melodičan način”, isakla je Fatima Karišik Kriještorac.

“Ja bih ovu zbirku pesama preporučio ljubiteljima pisane reči da čitaju I uživaju u svakom delu jer je Rahić napisao tako dad ok čitajući je, stvarate slike svakog stiha pesme”, rekao je director biblioteke “Dositej Obradović”, Elijas Rebronja.

“Sam naziv ove zbirke pesama “Ja ne mogu bez Pazara” govori o mom odnosu prema Pazaru, odnosno o tome koliko sam ja vezan za ovu sredinu i da ja odista ne mogu bez Novog Pazara. Te moje emocije ja sam pretočio u stihove. Ovo je moja druga zbirka pesama. Prošle godine je bila “Sandžačka elegija” koja me je ohrabrila da napišem sada i drugu”, kazao je autor zbirke pesama Esad Rahić.

Rahić je podsetio da je čitav tiraž od prošle knjige podelio prisutnoj publici na promociji, a ovaj put je odlučio da knjiga bude prodata po simboličnoj ceni od 600 dinara i taj novac bude upućen Palestinskoj ambasadi, a u svrhu pomoći stradalom narodu i deci u Palestini.

RTVNP

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Huso
Huso
6 mjeseci ranije

Nekad bilo a sada katastrofa.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex