Doktor Nurković poklanja 200 besplatnih rentgen snimanja pluća

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novopazarski ljekar Jasmin Nurković, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije otpočeo je akciju besplatnih rentgen snimanja pluća u svojoj ordinaciji i takvih snimaka će besplatno biti uradjeno više od 200. Osim toga, ordinacija Nurković će naredih dana početi podjelu i 200 aparata za oporavak pluća nakon korone.

“Željeli smo da pomognemo u ovim teškim vremenima kada je zdravstveni sistem prenapregut i želio bih da odam priznanje kolegama koji rade vrhunski posao posljednjih godinu dana u Opštoj bolnici u borbi protiv kovida.

Uradili su sjajan posao. Mi smo dali mali doprinos i nadam se da ćemo pomoći. Osim 200 rentgen snimaka, a siguran sam da će ih biti i više, poklonićemo i 200 aparata za oporavak pluća nakon korone”, rekao je Nurković i objasnio da će aparate moći da preuzmu oni koji donesu dokumentaciju da su preležali korona virus.

Doktor Nurković je apelovao na sve građane Novog Pazara da se vakcinišu i na taj način pomognu u borbi protiv širenja korona virusa. Istakao je da mu nije jasno zašto je slab odziv za vakcinaciju i kod njegovih kolega ljekara.

Pogledajte video :

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker