Blato sa gradilišta na novopazarskim ulicama – Podnijete tri prekršajne prijave

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poslednjih godina, naglim porastom broja gradilišta, na novopazarskim ulicama evidentno je povećano blato koje ostavljaju kamioni za sobom.

Rukovodilac Odeljenja za inspekcijske poslove u lokalnoj samoupravi u Novom Pazaru Mensur Bulić rekao je da je u u toku procedura za podnošenje tri prekrajne prijave za kršenje propisa protiv izvođača radova.

On je radiju Sto plus pojasnio da su vozači kamiona, odnosno izvođači radova u obavezi da sa čistim točkovima izlaze na javnu površinu.

„U obradi su predmeti za vođenje postupaka sa gradilišta u Prvomajskoj, Kosančićevoj i Sutjeskoj ulici, a investitori će sigurno trpeti određene sankcije. Inspektori su im dali nalog zabrane izlaska sa prljavim vozilima“, rekao je Bulić.

On tvrdi da komunalni inspektori redovno prate situaciju na terenu, organizovano u dve smene.

„Ovaj problem je evidentan u početnoj fazi izgradnje objekata, a svaka saradnja sa građanima je itekako poželjna, pa ih pozivamo da prijave ovakve slučajeve, radi naše brže reakcije“, rekao je Bulić.

Prema ranijim podacima našeg radija, u Novom Pazaru je samo tokom prethodne dve godine izdato preko 20 dozvola za izgradnju stambenih objekata od četiri i više spratova.

Izvor: Radiostoplus

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Hahaaa
Hahaaa
10 mjeseci ranije

Komunalni inspektori redovno prate situaciju i to organizirano u obe smjene a grad im najprljaviji, reke pune smeća, trotoari i ulice pune blata i prašine. Magistrale kroz Selakovac, zatim pored vojne kasarne i magistrala od Raške prema Ribariću kroz Novi Pazar nikada nije bila prljavija u zadnjih 100 godina. Na tim mjestima trotoara ni nema, već utabane zemljane staze. I to im je evropski Novi Pazar i očekuju za takav Pazar da glasamo. E gospodo političari varate se, ove izbore gubite i morate da zasučete rukave, napustite vaše udobne fotelje i pređete sa posmatranja na rad, uzmete lopate i metle u ruke i počistite to smeće koje posmatrate i čekate da ga vetar i kiša odnesu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker