BELKISA CRNOVRŠANIN : Odana sam žena, muftijine pare mi ne trebaju!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

„Uopšte nije tačno da sam tražila imovinu u Mešihatu Islamske zajednice u Srbiji. Sve to je laž, kompromitovanje mene i moje časne porodice. Ja sam ponosna i odana žena, muslimanka, građanka Srbije. O privatnim stvarima ne želim da govorim“.

Ovim rečima oglasila se Belkisa Crnovršanin (31) za koju su pojedini mediji tvrdili da je treća supruga muftije Muamera Zukorlića, nakon čije smrti su mnogi porodični problemi ugledali svetlost dana. Ona, ipak, nije demantovala da je bila u šerijatskom braku sa Muamerom Zukorlićem, već je samo odbacila tvrdnje da je od njegove porodice tražila deo imovine.

Novopazarska novinarka, koja je dve decenije mlađa od Zukorlića, navela je da su tvrdnje pojedinih medija da živi na visokoj nozi i da joj je muftija Zukorlić poklonio skupoceni automobil netačne i da iza cele igre stoje ljudi koji su njoj poznati.

– To je surova zloupotreba određenih pojedinaca i pojedinki radi nanošenja štete porodici Zukorlić nakon preseljenja (smrti) uvaženog i časnog rahmetli akademika muftije. Svima su poznate okolnosti u porodici Zukorlić, o tome su svi saznali iz medija. Namera učesnika i učesnica u ovome je da se zlopupotrebi moj ugled, pravo na dostojanstvo i privatnost kako bi dodatno ugrozili i nastavili da kompromituju porodične odnose u porodici Zukorlic. A sve to iz ličnih razloga koje imaju za cilj osvetu porodici Zukorlić, navela je Belkisa Crnovršanin koja dodaje da je primorana da se oglasi u medijima.

Ova novinarka ističe da nikada nije želela da govori za medije o tome da li je bila u braku sa Muamerom Zukorlićem, bez obzira što se o tome godinama pričalo u pojedinim krugovima.

– Da li sam bila u šerijatskom braku sa muftijom Muamerom Zukorlićem, o tome nisam nikada htela da govorim za medije, iako nije prvi put da se moje ime spominje u ovom kontekstu. Nisam od onih koji će privatnost iznositi u javnost zarad ličnih interesa! Čovekova obaveza i vrlina je da poštuje i vrednuje ciljeve po sebi, pa me i ne iznenađuje namera zlonamernih pojedinaca i pojedinki koji tvrde da sam tražila bogatstvo. Biram istinu – kazala je ona.

Podsetimo, Mešihat Islamske zajednice u Srbiji demantovao je juče pisanje pojedinih medija, a takve tekstove ocenio je lažima koje zadiru u privatni život akademika Zukoirlića.

– Nijedna ženska osoba nije dolazila u Mešihat kako bi nam pokazala venčani list. Takvi tekstovi su lažni i bestijalno zadiru u privatni život bošnjačkog velikana, akademika, muftije Muamera Zukorlića, a objavljeni su sa ciljem da ga diskredituju. Ovakva negativna kampanja na lik i delo akademika Zukorlića, vraćaju nas unazad i prete da trajno ugroze rezultate koji su, zaslugom Muamera Zukorlića, postignuti na polju odnosa između Bošnjaka i Srba – saopštio je Mešihat Islamske zajednice.

Do zaključenja ovog teksta najstariji sin Muamera Zukorlića, Usama, nije se oglašavao povodom tvrdnje da je njegov otac imao treću suprugu.

Elma: Sve što je od mene zahtevao ispunila sam

Druga supruga Muamera Zukorlića, Elma, je navela da privatnost njenog supruga „treba da ostane privatna stvar.“

– Muftija je bio dobar čovek i musliman, osećajan sin, pouzdan saradnik i partner, divan suprug i otac. Sve ostalo što se tiče njegove privatnosti, koju je držao ispod nivoa vodostaja za decu i mene, tu ostaje uz svo poštovanje njegovih odluka. Za života je u javnosti ponosno demonstrirao gde se ko nalazio u njegovom životu, zato nemam potrebe nikome da se dokazujem. Sve što je od mene zahtevao ispunila sam za vreme njegovog života – rekla je ona i dodala da je sigurna da je njen suprug Muamer Zukorlić ispoštovao sve verske propise, ukoliko je tačna informacija da je on imao treću suprugu koja je dve decenije mlađa od njega.

– Što se ove situacije tiče, ukoliko je istina, ubeđena sam da je muftija ispoštovao sve šerijatske principe i shodno tome treba donositi odluke. Nadam se da on ne čuje i ne vidi šta se sve dešava nakon njegovog preseljenja (smrti) – kazala je Elma Elfić Zukorlić.

(Alo)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
21 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Musa
Musa
8 mjeseci ranije

Šta će se još tajni otkriti u vezi kvazi muftije tek će se vidjeti,zaista je imao ukusa za žene,a i lijepo ih je objezbedio i stanbeno i finansijski, a dijaspora davala ojire i kapom i šakom!Dok je ovaca biće i šišanja!

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
8 mjeseci ranije

A kome si to odana lutko? Čovek je umro.

din
din
8 mjeseci ranije

Kurloveeee

Musa
Musa
8 mjeseci ranije
Odgovor za  din

Jesi ovca din,moira i tebe da je šišao!?

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
8 mjeseci ranije
Odgovor za  din

Takvi kao ti i “obožavaju” one koji su kao Zukimije trećevjenčani, ali ne bih da se spuštam na tvoj nivo i da ti dajem imena koja ti pristaju.

Musa
Musa
8 mjeseci ranije

Odana je diplomi koju joj je kvazi mufty poklonio a i autima,kući koje joj je obezbedio tako da joj druga imovina nije ni potrebna!

Bell
Bell
8 mjeseci ranije

Malo malce botok usne…i na dvoru “dzamahirije” puno hanumica”bol boluje hasan aga od ljutijeh rana oblazi ga mati i sestrica a ljubovca od stida ne mogla sta se bijeli u gori zelenoj il je snijeg il su labudovi”providno i ispod svakog nivoa, mnogo ce jos vesa izaci od Raske do Save i Dunava, igrale se hanumice sve od Sandzak dzamahirije do BG hipodrumije…

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 mjeseci ranije

Vala ljepotica prava, imao je Mufty stila osjetio dah dženeta i na dunjaluku. Aferim lave orljanski

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
8 mjeseci ranije

Vidim da se diviš pišman muftiji, a ti se diviš samo Bošnjaku koji nije privržen bošnjaštvu, već radi na štetu Bošnjaka.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 mjeseci ranije

E šta je on sve izgradio za bošnjaštvo ti nebi bio kadar ni da pometeš i očistiš. A imao je i mana i promašaja kao i svaki insan. Nemogu se setit ni jednog drugog Bošnjaka da ga i oni koja ne vole baš nešto bošnjake priznaju i uvažavaju njegovu pamet.

Musa
Musa
8 mjeseci ranije

Vala jeste izgradfio dosta:vilu u Orlju,nekoliko stanova i kuća u Pazaru i Beogradu,i to sve od para ovaca koje je šišao,a da ne govorim o bogastvu koje je ostavio svojim ženama i djeci!Vala je dosta uspeo !?

Ellai
Ellai
8 mjeseci ranije
Odgovor za  Musa

Bravo Musa

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 mjeseci ranije
Odgovor za  Musa

Kradu i drugi i to mnogo više a ne znaju ni nos da obrišu, a mufty za tako malo godina, od reude, preko medrese, IU. Banje bkz, Akademije, vjerskih objekata ne zna se broja. Za tako malo godina jako ouno

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
8 mjeseci ranije

Za Bošnjake nit je šta izgradio, nit je šta uradio, sve je to za sebe i svoju porodicu, do duše za sebe za kratko, jer Allah ne dozvoljava da se dugo uživa u haramu.

sara
sara
8 mjeseci ranije

Ne dozvoljavam ti da Dzenet uporedjujes sa silikonskom šoknjama, operisanom nosu, sočivima u ocima koje se zagledaju u greh.
Ne dozvoljavam ti da Dzenet porediš sa jednom provincijskom sponzorušum, koja se krijuci pod maramom cini greh, ponizavajuci sebe i svoju familiju.
Takodje, Belkisa je poslednja osoba koja moze da govori o Islamskim vrednostima, odanosti, moralu, i ne moram nista o njoj da kazem, jer ona sve o sebi govori, razgolicila se do gole koze, a kao fol pokrivena.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 mjeseci ranije
Odgovor za  sara

Nemoj biti ljubomorna, jeste urađena ali sa mjerom ja znam kako je izgledala sa 25 prava ljepotica, ako na dunjaluku nešto može da se približi dženetu to su devojke te ljepote, tog kalibra. Nema ih puno

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
8 mjeseci ranije

Pojma ti nemaš šta je to dženet, misliß da je to mijenjanje žena?

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 mjeseci ranije

O zar te ja moram učiti tvojoj vjeri jel znaš kako izgledaju Hurije, jel znaš kako izgledaju jela u dženetu, kako šatori, proplanci, potoci? Uživanje u hrani, ženama, ljepoti

Ssss
Ssss
8 mjeseci ranije

Nema ona 30 godina , ona je malo mladja mozda ima 27-28 …. Jeste još možda 2012-13 se ona udala za njega , pobegla iz škole….I još tada je ona bila prezgodna nosila mini suknje imala lepe noge….Bila maloletna kad se udala za njega , 10 dana se o tome pričalo i pisali portali kako je muftina oženio maloletnicu…. i samo odjednom ukapili svi da pricaju i pisu o tome…Ona je valjda tamo u Tursku , poveo ju je odmah jos tamo…Istanbul je njihov grad.

Enes
Enes
8 mjeseci ranije

Mi o drugima sve znamo ,a o sebi neznamo nista.

sara
sara
8 mjeseci ranije
Odgovor za  Enes

Mi o drugima znamo samo ono sto oni sami o sebi kažu, a cinjenica je da ove pokrivene to najbolje rade, razgolicene su do gole kože, na zalost

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
21
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker