STRAŠNO / Umalo nova tragedija usljed napada čopora pasa u Novom Pazaru na Rekreacionom centru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Umalo nova tragedija usljed napada čopora pasa u Novom Pazaru na Rekreacionom centru. Nastavnica biologije u Tehničkoj školi i Školi za dizajn zadobila je prijelom ruke prilikom pada pokušavajući da se odbrani od napada pasa lutalica rano jutros kad je krenula na posao.

Krenuli su prema meni. Branila sam se tašnom koliko sam mogla, Ja na jednu stranu, oni na drugu, od stresa ni ne znam kako sam pala, vidjela sam samo da sam se našla na tlu.

Bila sam u bunilu, takva sam otišla do škole, Poslije me ruka sve više boljela i otjecala. Prevezli su me do bolnice  Ustanovilo se da sam ruku slomila, kaže Amela Đerlek žrtva napada pasa lutalica.

Sana

Inače, u to vrijeme bude roditelja koji vode djecu u školu ili onih koji idu na posao.

Treba dobro da se zamislim kad budem trebala da prođem. Opet, preko dana kad ima ljudi drugačije je ali rano kad nema nikog strah.

Sad je najmanje četiri sedmice na bolovanju koliko će trebati do kontrole. Dotad ostaje strah među građanima Novog Pazara od novog napada. O tome, kako riješiti problem, nažalost, nadležni  se ne oglašavaju.

Da podsjetimo, Stranka pravde i pomirenja je na posljednjoj Skupštini Grada tražila odgovor u pisanoj formi o utrošenim sredstvima jer azil za pse i mačke nije urađen do danas. Međutim, zahtjev je vladajuća većina odbila.

(Sana)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex