Snimak bahaćenja iz Novog Pazara razbesneo građane, snimali se tokom trkanja? (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
POSTOJI li kazna za nekoga ko pored jasnog upozorenja na decu, gde je ograničenje 40 na sat, pritiska papučicu gasa do brzine od 144 km/h  
31968 123 f
{module Oglas 1 – 2020}

Šta je to što bi takvog suludog vozača smirilo i odvratilo od ludačke vožnje, kakva je nedavno zabeležena u novopazarskom naselju Dojeviće.

Snimak se pojavio na društvenim mrežama, a lokalni mediji prenose da je u pitanju trka “gde se vozilo preko 140 kilometara na čas, u blizini osnovne škole gde je ograničenje 40 kilometara na čas”.

Na grupama su čak ukazali i na potencijalnog vozača koji je izvodio ovaj “pazarski rulet”.

Međutim, kako kažu u MUP-u, policija radi na njegovoj identifikaciji, a na osnovu snimka zaista se teško može zaključiti o kome se radi. Vozač sa sada nije identifikovan.

{module Oglas 2 – 2020}

U MUP dodaju i da nije bilo reči o trci, već da je čovek sam sebe snimao prilikom brze vožnje.

Ipak, jasno se vidi kako u jednom trenutku obilazi drugo vozilo koje takođe vozi veoma brzo, ali kao da posustaje na brzini od oko 120 kilometara na sat, da bi ga vozač pretekao i dostigao 144, a u kolima se začulo uzvikivanje i bodrenje.

Ipak kao što je ovaj vozač “lak” kada je u pitanju davanje gasa, brz je i u kočenju, pa je u zonu ograničenja ušao brzinom nešto višom od 100 kilometara na sat i ubrzo smanjio do oko 70.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsandzakregija%2Fvideos%2F3529080643779534%2F&show_text=0&width=476″ width=”476″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>{/source}

(Telegraf)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker